- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
- 133
Hayırlısı olsn cnm benimde dündü ama hala olmadım bekliycem bikac gun daha inş olmamAz önce kırmızılar gözüktü maalesefbende nisana doğru gideyim
Ben burdayım.hala 31mart da adet olmam.lazimdi olmadm hala bekliyrm canım bakalm bikac gün geçsin test yapicam adetlerim düzensiz diye beklemedeyimHerkes burdan gitti galiba
Bende bakıyorum arada :)Herkes burdan gitti galiba
Hayır ovülasyon testi yapıyorum böyle cıkıyor
Naptın canım sen keseyi gördün müBende bakıyorum arada :)
Henüz doktora gitmedim haftaya gidicem inşallah sen gördün müNaptın canım sen keseyi gördün mü
Ben sabah yine yaptım negatif çıktı 10 gün oldu dahada bişey çıkmaz benim ümitler bittiHayır ovülasyon testi yapıyorum böyle cıkıyor
Benimde pek ümidim yok amaBen sabah yine yaptım negatif çıktı 10 gün oldu dahada bişey çıkmaz benim ümitler bittiİnş senin vardır
Sadece kasık ağrılarım vardı.Gebelik belirtileriniz nelerdi
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Yalnız beta hcg değerim 4 artı 3 teyim 2276 çıktı ama keseyi göremedi doktor. Kese bozulmuş düşükle sonuçlanabilir veya çoğul gebelik olabilir dedi. Daha önce bir kayıp yaşadığım için korkuyırum yine olacak diyeAyy ne güzel böyle haberler almak hyirli olsun cnm inş darısı bize
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin RabbimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah☺
Teşekkür ederim sonuç nedirHayırlı olsun sağlıcakla alın kucaginiza bende kan verdim bugün beklemedeyim☺
Teşekkür ederim inşallahmaşallah canım hayırlı olsun.saplıkla gelsin bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?