• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende azalma olmadı
Ya bende bayağı azalttı ya. Dediğim gibi benim ilk 3 gün gayet iyi gelirdi 4.gün lekelenmeye dönerdi. Ama şimdi ilk gün lekelenme oluyor ikinci gün biraz gekiyir 3.gün tekrar lekelenmeye dönüyor. 4 ve 5 gün kesiliyor ama hafif lekelenme devam ettiği için banyoda yapamiyorum ya

Ya bende bayağı azalttı ya. Dediğim gibi benim ilk 3 gün gayet iyi gelirdi 4.gün lekelenmeye dönerdi. Ama şimdi ilk gün lekelenme oluyor ikinci gün biraz gekiyir 3.gün tekrar lekelenmeye dönüyor. 4 ve 5 gün kesiliyor ama hafif lekelenme devam ettiği için banyoda yapamiyorum ya
duphastaon belki yanetkisi vardir bende sadece karin agrisi yapti

Adetiniz kaç gün geçti kan verin bir de kesin olur ben de geçen ay idrarda göremedim kan da görmüştüm adetten bir gün önce hatta kanda çıkınca gebelik idrarda yine görememiştim sonrasın da da zaten kimyasal oldu kanamam oldu siz de bence önlem için kan verin kesin olur
Virüsten dolayı gidemiyorum hastaneys

Şu surelabi bende denedim arkadaşlar. 4 kere gün içinde. Çünkü aylarca olmadi. Yine olmaz sandi m ama bu sefer 4 unde de çift çizgiyi gördüm. Yine de insan acaba mi diyor. Ve hastaneye gidemiyorum korkudan :) benim gibi testi pozitif çıkıp bekleyeniniz var mi

Yok maalesef köyde oturuyorum 😔
Tüh imkanın olsaydı güzell olurdu neyse bekle bakalım bir kaç gün sonra testi tekrarla normal bekleme süresi zaten bir hafta iki hafta falan

Screenshot_20200403-193614_WhatsApp.jpg
Screenshot_20200403-193623_WhatsApp.jpg
bugün yaptım aynı saatte 2 tane....ınsallah düşündüğüm gibidir kızlar.

Ya kızlar bende adet olmadım ama önceden test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı. Şimdi test almaya dışarı çıkmaya korkuyoruz hastaneye gitmeye de. Eğer hamileysem en geç ne zaman gitmeliyim. Bi de bende serklaj olmam lazım

Ya kızlar bende adet olmadım ama önceden test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı. Şimdi test almaya dışarı çıkmaya korkuyoruz hastaneye gitmeye de. Eğer hamileysem en geç ne zaman gitmeliyim. Bi de bende serklaj olmam lazım
Benim de 2. Gun gecikmede. Doktorum 10 gün sonra gel dedi.kese var mi bakalım diye

Gününden. Kaç gün geçti canım hayırlı olsun gününden geçtiyse gebesin

Ben normalde 25 günde bir oluyorum onun üründen 7 gün geçti. Hadi dedim ki bu ay gecikme olsun tam bir ayda olayım bir ayın üstümden de 2 gün geçti

Back