- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
- 133
Zaten bugün sipariş verdim herhalde 2 Güne anca gelir2 gün kala çıkar
Canım napıyorsun ben bugün doktora gittim keseyi gördük ama kalp atışını duymadık bebeği de göremedik sende durum neNerde bu sayfanın sakinleri?
Ben gitmedim hiç 2 hafta daha evden çıkmayı düşünmüyorum bi sorunCanım napıyorsun ben bugün doktora gittim keseyi gördük ama kalp atışını duymadık bebeği de göremedik sende durum ne
Hayırlısı kuzum artık inşAllah onu da duyarızBen gitmedim hiç 2 hafta daha evden çıkmayı düşünmüyorum bi sorunerken daha kalp atışı bebek için canım görmemen normal
İğneye başladın mı peki canımHayırlısı kuzum artık inşAllah onu da duyarız
Benim cok duzenli değil ama tahminimce yarinSenin adet tarihi ne zaman canım
Hayır canım kalp atışını duymadan olmaz dedi doktorİğneye başladın mı peki canım
Anladım canım istersen tedbir amaçlı corasprin kullanabilirsin. Ne zaman gideceksin bir daha kontroleHayır canım kalp atışını duymadan olmaz dedi doktor
Haftaya canım ama doktorum şimdi bekle dedi ondan kalp atışını bekliyorum canımAnladım canım istersen tedbir amaçlı corasprin kullanabilirsin. Ne zaman gideceksin bir daha kontrole
Karagullu evet oldum maalesef. Hayırlısı olsun inşallah sen olmazsın
[/QUOTE hayırlısı olsn cnm naplalim insallah canım olmam benimde bugün ama hiç belirti yok olmadm daha baklm gece yada yarın olurum belki genelde bikac gün oynuyor
Bende senin gibiyim canım ağrı oluyor sadece karnımda ama gelen giden yokKızlar 9 gün oldu hala olmadım pazar günü evde yaptım negatif çıktı adet belirtilerim vardı kayboldu sadece sağ tarafımda batma var virüsten dolayı kan vermeye de gidemedim siz ümit var mıdır tekrar test yapmaya da korkuyorum
Öyle de kötü bi döneme denk geldi ki bekleyip duruyorumBende senin gibiyim canım ağrı oluyor sadece karnımda ama gelen giden yok
Aynen öyle adet mi Olcam bebek mi var bilmiyorumÖyle de kötü bi döneme denk geldi ki bekleyip duruyorumÜmitlenmek de kötü olmazsa sonu büyük hayal kırıklığı olacak
İnş bebekdir diyelimAynen öyle adet mi Olcam bebek mi var bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?