Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmaz Allah'ın izniyle cnm ya olumlu düşün bozma moralini herşeyin hayırlısı olsun inşallah genelde 5ten sonra görünür diye biliyrm ben keseyi cnm oyuzden sıkma canını

İnşallh çok dua ediyorum inş çatlatma iğnesi oldum bugğn 11.günüm test yaptım ama negatifti hala umutluyum umarım olur iki kızdan sonrw düşükler kürtajlar hala allha sığınırım hepinize dua ediyorum inş olur

Cakşır kökü duyu kullan aktarlarda var cok etkılı

Arkadaşlar merhaba adetime 6 gün var bu adete 6 gün varken gösteren erken gebelik testlerinden yaptım çıkmadı olsaydı çıkardı demi 10 gün önce Yumurta çatlamışti çok umutlanmıştım

Eklentiler

• IMG_20200403_085207.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20200403_084808.jpg
    135,7 KB · Görüntüleme: 20
Canım onlara pek güvenme adet gününde yada bir hafta geçtikten sonra yap bazı insanlarda görünmüyor bu çok normal bir durum kanda çıkıyo ama Şuan belki kanda bile çıkmayabilir bekle biraz inş bebeğin seninledir

Arkadaşlar merhaba adetime 6 gün var bu adete 6 gün varken gösteren erken gebelik testlerinden yaptım çıkmadı olsaydı çıkardı demi 10 gün önce Yumurta çatlamışti çok umutlanmıştım
Erken yapmışsınız ben cede

Kızlar bide aranızda vücut ısı takibi yapan varm ı ben yapıyırum her gün düzenli olarak değişiyo arada gidip geliyo en son bugün ölçtüm ama normal saatinden farklı geç uyandım 36:9 idi

Kızlar benimde adetim 2gun gecikti simdi test yaptm negatif malesef yaa artk.bakalm.hastalnirim heralde daha ihtimal.yoktur dimi

Kızlar crinone jel kullanan var mi ya beyaz böyle potur potur şeyler geliyor normal mi yaa

duphaston ilkbasta 3 4gun geciktirebilir
Canim duphaston sende adet kanamasını azalttı mi acaba. Doktor bana da adeti düzenlesin diye verdi. 4 aydır kullanıyorum. 16 ile 25.gün arasında. Benim adet kanamasını azalttı. Önceden ilk gün bile hemen kırmızıya döner ilk 3 gün iyi gelirdi 4 ve 5 hafif gelirdi. Şimdi ilk gün hep leke ile geçiyor. 2.gün az bir şey geliyor. Sonra 3.gün yine leke ve 4 ve 5.gün hiç gelmiyor ya sizde de öyle yaptı mi

bende azalma olmadı

Yaptım ama negatif
Adetiniz kaç gün geçti kan verin bir de kesin olur ben de geçen ay idrarda göremedim kan da görmüştüm adetten bir gün önce hatta kanda çıkınca gebelik idrarda yine görememiştim sonrasın da da zaten kimyasal oldu kanamam oldu siz de bence önlem için kan verin kesin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…