Olmaz Allah'ın izniyle cnm ya olumlu düşün bozma moralini herşeyin hayırlısı olsun inşallah genelde 5ten sonra görünür diye biliyrm ben keseyi cnm oyuzden sıkma canınıİnşallah canım çok teşekkür ederim. Yalnız beta hcg değerim 4 artı 3 teyim 2276 çıktı ama keseyi göremedi doktor. Kese bozulmuş düşükle sonuçlanabilir veya çoğul gebelik olabilir dedi. Daha önce bir kayıp yaşadığım için korkuyırum yine olacak diye
İnşallah yaaa aminmmmhepimiz hamile kalalimBen istiyordum bu ay bekliyorum hala kızlarrrrrrr inş tutar hepimizin
Ay amin inşallahhhhBen istiyordum bu ay bekliyorum hala kızlarrrrrrr inş tutar hepimizin
Cakşır kökü duyu kullan aktarlarda var cok etkılıSeninde eşinde mi var problem. Benm eşimde morfoloji sıfır. Sayı hız var falan iyi doktor morfoloji de önemsiz diyo. Sepebsiz yere olmuyo sizin diyo tüp bebek de tutmuyo. Bende de hiç-bir sorun yok şükür herşey çok güzel. Bende soğan suyu civan perçemi aslan pençesi maydanoz süt kürü çörek otu bal tarçın kürü hepsni yaptmm. Eşime de keçiboynuzu kürü bal polen propolis e vitamini ardmed proxed plus klomen nar varsa verdi doktorlar 2.5 yılda morfoloji bana msn demedi hep sıfır kaldi. Sayı ve hız sürekli arttı. Ameliyalk bi durum da yok eşimin. Öylece çaresiz dert gibi beklyrz. Sebebi hiçbirşeyi yok olsa keşke çözüm bulurduk ama yok
Şu an macun kullanyrz içinde çakşır var. Sade suyunu da eşim içmez sanrmCakşır kökü duyu kullan aktarlarda var cok etkılı
Erken yapmışsınız ben cedeArkadaşlar merhaba adetime 6 gün var bu adete 6 gün varken gösteren erken gebelik testlerinden yaptım çıkmadıolsaydı çıkardı demi 10 gün önce Yumurta çatlamışti çok umutlanmıştım
Suyla falan karıstır ozaman ıcır kuzum vslla etkılıŞu an macun kullanyrz içinde çakşır var. Sade suyunu da eşim içmez sanrm
Siz test yapmadınız mı merak ettimKızlar adet gecikmesinin yanında baş dönmesi de var hayırlısı....
Yaptım ama negatifSiz test yapmadınız mı merak ettim
Canim duphaston sende adet kanamasını azalttı mi acaba. Doktor bana da adeti düzenlesin diye verdi. 4 aydır kullanıyorum. 16 ile 25.gün arasında. Benim adet kanamasını azalttı. Önceden ilk gün bile hemen kırmızıya döner ilk 3 gün iyi gelirdi 4 ve 5 hafif gelirdi. Şimdi ilk gün hep leke ile geçiyor. 2.gün az bir şey geliyor. Sonra 3.gün yine leke ve 4 ve 5.gün hiç gelmiyor ya sizde de öyle yaptı miduphaston ilkbasta 3 4gun geciktirebilir
bende azalma olmadıCanim duphaston sende adet kanamasını azalttı mi acaba. Doktor bana da adeti düzenlesin diye verdi. 4 aydır kullanıyorum. 16 ile 25.gün arasında. Benim adet kanamasını azalttı. Önceden ilk gün bile hemen kırmızıya döner ilk 3 gün iyi gelirdi 4 ve 5 hafif gelirdi. Şimdi ilk gün hep leke ile geçiyor. 2.gün az bir şey geliyor. Sonra 3.gün yine leke ve 4 ve 5.gün hiç gelmiyor ya sizde de öyle yaptı mi
Adetiniz kaç gün geçti kan verin bir de kesin olur ben de geçen ay idrarda göremedim kan da görmüştüm adetten bir gün önce hatta kanda çıkınca gebelik idrarda yine görememiştim sonrasın da da zaten kimyasal oldu kanamam oldu siz de bence önlem için kan verin kesin olurYaptım ama negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?