Tebrik ederim canım, hayırlarla gelsin bebişinMerhabalar. Benim Bat 22 marttı ve hala gelmedi. Aile hekimliğinde kan tahlili yapmıyorlar ve hastaneler de riskli olduğu için kanda baktıramıyorum. Bu testleri 2 gün arayla yaptım. En altaki bugüne ait. Ne dersiniz.Eki Görüntüle 2608188
Tebrikler sağlıklı bir gebelik olur ins hayırlısıyla kucaginza almak nasip olsunMerhabalar. Benim Bat 22 marttı ve hala gelmedi. Aile hekimliğinde kan tahlili yapmıyorlar ve hastaneler de riskli olduğu için kanda baktıramıyorum. Bu testleri 2 gün arayla yaptım. En altaki bugüne ait. Ne dersiniz.Eki Görüntüle 2608188
Testi tekrarla istersen cnm varsa keisn çıkar artık yada kan ver verebilirsen kesin sonuç çıkar ilaç içtikten 10gun içinde olman lazım adet hamile değilsen istersende bekle bikac gün daha öyle yaparsin olmazsın cnm hyirlisi olsun inşallahBanada hamilelik varsa tutunması için verdi.adetden 1 gün öncr testde yaptım tek çizgi.5 günde oldu gelen giden yok
Amiiin inşallahBelli ki HCG artıyor canım git gide koyulaşmış.
Ayrıca tebrik ederim, sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah.
Çok zor şeyler yaşamışsın canım İnşallah meleğin seninle kalır sağlıkla doğarÇok Sağolun kızlar. 3 düşüğün ardından hayırlısıyla istediğimiz bir hamilelik. Inşallah sağlıklıca tutunur
Sende hoşgeldin canım inşallah herşey gönlünce olurBende burda yerini aldım listeye eklenmek istiyorum çalışmalar devam etme aşamasında son adet tarihi 12 mart erken yumurtladım zaten adetten hemen iki gün sonra beklemedeyim
Amin burada paylaşacağım mutlakaSende hoşgeldin canım inşallah herşey gönlünce olur
Tebrikler hamilesin bemceMerhabalar. Benim Bat 22 marttı ve hala gelmedi. Aile hekimliğinde kan tahlili yapmıyorlar ve hastaneler de riskli olduğu için kanda baktıramıyorum. Bu testleri 2 gün arayla yaptım. En altaki bugüne ait. Ne dersiniz.Eki Görüntüle 2608188
_Lila merhaba lilacm ☺ var mı herhangi bir belirti
Neden ilaç içtikten 10 içinde adet olmak lazım orayı anlamadımTesti tekrarla istersen cnm varsa keisn çıkar artık yada kan ver verebilirsen kesin sonuç çıkar ilaç içtikten 10gun içinde olman lazım adet hamile değilsen istersende bekle bikac gün daha öyle yaparsin olmazsın cnm hyirlisi olsun inşallah
Adet söktürücü özelliği de var ondan cnm bana öyle demişti doktor 10gun içinde olursun hamile değilsen dedi süresi kişiden kişiye değişiyor işte bazısı içince hemn hastalaniyor bazısı 1hafta sonraNeden ilaç içtikten 10 içinde adet olmak lazım orayı anlamadım
Teşekkürler canım.testi tekrarladım yine neqatifTesti tekrarla istersen cnm varsa keisn çıkar artık yada kan ver verebilirsen kesin sonuç çıkar ilaç içtikten 10gun içinde olman lazım adet hamile değilsen istersende bekle bikac gün daha öyle yaparsin olmazsın cnm hyirlisi olsun inşallah
Tünaydın bu sabah bende yaptım negatif regli günü gelmezse yaparım artık hayırlısı ne diyelim
Bu sabah da tertemiz bir negatif, bu ay da olmadı
Vardır bunda da bir hayır diyelim ve regli bekleyelim.
Tünaydın bu sabah bende yaptım negatif regli günü gelmezse yaparım artık hayırlısı ne diyelim ☺☺
Ben bıktım zaten o sürekli sormalardan utanmada yok regli olacağım zaman karnım şişer hemen sorarlardı ay hamileymisin delirtiler insanıSenin ikinci olacak inşallah dimi canım ?
Benim ilk ve insan daha çok stres yapıyor hele şu toplum baskısı, bebek yok mu diyenler her aramada her gördüğünde soranlar
Ben bıktım zaten o sürekli sormalardan utanmada yok regli olacağım zaman karnım şişer hemen sorarlardı ay hamileymisin delirtiler insanıArtık her sorana hamile kaldığımda aldıracak listesi yaptım seninkide hazır diyorum bir daha sormamaya başladılar kurtuldum
Ne dmk cnm hayırlısı inşallah kuzum belki geç dollenme falan olursa testte çıkmayabilir hakknda hyirlisi olsun inşallahTeşekkürler canım.testi tekrarladım yine neqatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?