Ben dayanamadım bugün yaptım test negatif yarın da yapicam galiba
Kaç gün kaldı?İtiraf edeyim ben de dayanamadım yaptım ve tabiki negatif
Ben erken regl olcam herhalde şişlik kasık ağrısı bir de benim bacaklarım da ağrır hepsi var hatta arada gidip geldi mi diye bakıyorum o kadar yani
Kaç gün kaldı?
Bi sakinleş 2 gün sonra tekrar test yap acele etme bu kadarBugün 5 gün vardı. Çok aceleciyiz.
Regl için de erken daha ama heran olacakmışım gibi geliyor yada ben yanılıyorum.
315 kuzumYok vermedim iyi cesaret dışarı hastaneye gidiyorsun kız kaç çıktı sonuç?
Sağlıkla ilerlesin inşallah315 kuzum
Kuzum 4 artı 2oldum yanlış mi takvimSağlıkla ilerlesin inşallahtakvimi bi düzelt artık
Bi sakinleş 2 gün sonra tekrar test yap acele etme bu kadar
Bende4+5 im 24 kasım gösteriyor doğumu seninki aralık gösteriyorKuzum 4 artı 2oldum yanlış mi takvim
İnşallah sende güzel haberi alırsınEvde boş olunca buna sarıyoruz herhalde dışarı da çıkamıyoruz kafa dağıtmaya
Çarşamba inşallah tekrar yaparım
Amin inşallahİnşallah sende güzel haberi alırsın
Adete kaç gün var canım?
[/QUOTE
Bat 27 Mart ,5 gün kaldı evde test olunca biraz hadi kullan dene modundayim
Inşallah çok dua ediyorum bizim gibi olanlara... Tamam bekliyim o zamanAynen geçmeden bakmayın kesinlikle insan negatif görüntü daha çok morali bozuluyor bekleyin gecsinki garanti çıksın sonuç adetten 2gun önce bile yanlış sonuç çıkabiliyordua edelim.ins gebe kaliriz
Çok sevindim:) sürekli kontrol edin kan verdikten sonra da takip edin düzenli artışını..Kızlar 2 gün önce test yapmıştım hayalet çizgi vardı az önce yeniden yaptım çok bariz gözüküyor galiba değil mi, hayal görmüyorum ben değil mi gerçek deyin bana noluradetime 3 gün var
İtiraf edeyim ben de dayanamadım yaptım ve tabiki negatif
Ben erken regl olcam herhalde şişlik kasık ağrısı bir de benim bacaklarım da ağrır hepsi var hatta arada gidip geldi mi diye bakıyorum o kadar yani
Valla kuzum bunu doğru yapmadım galiba öylesine yaptım daha düzeltemedim bileBende4+5 im 24 kasım gösteriyor doğumu seninki aralık gösteriyor
Sen daha hiç kan vermedin değil miBende4+5 im 24 kasım gösteriyor doğumu seninki aralık gösteriyor
Bende planlıyorum ıns.ama bu ay testim negatif çıktı yarın regl bitecek.inşallah nisan ayında anne adayı olurumSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
@Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 24 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 23 Mart
R ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
@ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
@nureto 3 mart
@Vazelin005 19 mart
@BYV 9 mart
@Hanimhanmck 30 mart
_Lila 27 mart
@Cernac 20 mart
@MelodiXX 28 mart
@zeyoo91 24 mart
@brcnyldz13 15 mart
@bsr0745 10 mart
@Hayalmeyal3 20 mart
@Gulcan2904 12 Mart
Karagullu 31 mart
@Kuzeylitekeli 22 mart
@Glnkymn 19 mart
@Nnuurrr 11 mart
@Tugce6838 24 mart
@Missyloves 20 mart
@Mavigeyik 19 mart
@Merve33444 16 mart
@Etatli 16 mart
Artış güzel canım önemli olan artışı değerin kaç olduğu çok önemli değil kan vermedim hiççValla kuzum bunu doğru yapmadım galiba öylesine yaptım daha düzeltemedim bileama bende 4+2 değerim 315 iyi mi sence
İnşallah kuzum aminnn ne zamndr deniyon cnm sen ilk çocuk icinmiInşallah çok dua ediyorum bizim gibi olanlara... Tamam bekliyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?