Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dayanamadım bugün yaptım test negatif yarın da yapicam galiba

İtiraf edeyim ben de dayanamadım yaptım ve tabiki negatif
Ben erken regl olcam herhalde şişlik kasık ağrısı bir de benim bacaklarım da ağrır hepsi var hatta arada gidip geldi mi diye bakıyorum o kadar yani

Ben erken regl olcam herhalde şişlik kasık ağrısı bir de benim bacaklarım da ağrır hepsi var hatta arada gidip geldi mi diye bakıyorum o kadar yani
Kaç gün kaldı?

Aynen geçmeden bakmayın kesinlikle insan negatif görüntü daha çok morali bozuluyor bekleyin gecsinki garanti çıksın sonuç adetten 2gun önce bile yanlış sonuç çıkabiliyor dua edelim.ins gebe kaliriz
Inşallah çok dua ediyorum bizim gibi olanlara... Tamam bekliyim o zaman

Kızlar 2 gün önce test yapmıştım hayalet çizgi vardı az önce yeniden yaptım çok bariz gözüküyor galiba değil mi, hayal görmüyorum ben değil mi gerçek deyin bana nolur adetime 3 gün var
Çok sevindim:) sürekli kontrol edin kan verdikten sonra da takip edin düzenli artışını..

Erken daha işte ama bir umut , bende baş agrisi var ,iştahım çok açık ama ailecek iştah açıldı evde durmaktan ins hayırlı haberler alırız

Bende
Bende planlıyorum ıns.ama bu ay testim negatif çıktı yarın regl bitecek.inşallah nisan ayında anne adayı olurum

Valla kuzum bunu doğru yapmadım galiba öylesine yaptım daha düzeltemedim bile ama bende 4+2 değerim 315 iyi mi sence
Artış güzel canım önemli olan artışı değerin kaç olduğu çok önemli değil kan vermedim hiçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…