Evet canım öyle olmuştu demekki gölge çizgilere çok güvenmemek lazım
Aynen canım ama inan içimde bir ses sürekli hamile olmadığımı ve bir yanlışlık olduğunu söyledi, canım iç sesim, ona güvenim daha çok arttı, hiç yanıltmaz beniDün bir arkadaş da test yapmıştı konu açmıştı hatta onun da ikinci çizgi vardı silik şekilde. Gidip kan verdi 0.1 çıkmış HCG
Dediğin gibi güven olmayacak testlere hemen heyecanlanmamak lazım ama o da ne mümkün.
Peki canım iyi madem bnde pazartes alirm öyleyse çünkü içince 3 ay hamile kalmazsam noluck birkmammi herekcek cnm
Aynen canım ama inan içimde bir ses sürekli hamile olmadığımı ve bir yanlışlık olduğunu söyledi, canım iç sesim, ona güvenim daha çok arttı, hiç yanıltmaz beni
Aaa he iyimis o zamn kuzum ya tmm cnm çok sağol valla ya inş biran önce bebislerimiz olur ozManYok canım ilaç değil ya bırakmana gerek yok ben 10 aydır kullanıyorum
Aaa he iyimis o zamn kuzum ya tmm cnm çok sağol valla ya inş biran önce bebislerimiz olur ozMan
Hayırlısı olsun canım, o testte silik çift çizgiyi görmek de güzel bişeydir heralde, beni de reglim hiç yanıltmaz, bebek istediğimden beri özellikle 4 5 gün öncesinden kahverengi lekem olur,basbas bağırır ümitlenme geliyorum diyeAynen canım ama inan içimde bir ses sürekli hamile olmadığımı ve bir yanlışlık olduğunu söyledi, canım iç sesim, ona güvenim daha çok arttı, hiç yanıltmaz beni
Benim de aynı böyleydi adet biter bitmez mi başladınızbunlarda testlerim giderek koyulaşmaya başlıyor inşallah bu ay hayırlısıyla sonuçlanırEki Görüntüle 2607379
Evet canım 15 te bitti 16 başladım geçen ayda yapmıştım ama nasip olmadı bu ay için umutlar tazelendi halısı diyelim artıkBenim de aynı böyleydi adet biter bitmez mi başladınız
Benim bu ay ilk ovulasyon denemem ama hiç umutlu değilim 17 ve 18.gün yumurtlama gördüm 19.gün çatladı. 17 18 19 ve 20 değerlendirdik ama yanlış yaptım sanki bir gün daha değerlendirebilirdim. Neyse sağlık olsun inşallah sizden güzel haberi alırızEvet canım 15 te bitti 16 başladım geçen ayda yapmıştım ama nasip olmadı bu ay için umutlar tazelendi halısı diyelim artık
Amin canım sağol iyi dileklerin için inşallah hepimiz alırız o güzel haberleri Canım adet oldunmu olmadıysan belli olmaz umudunu kaybetme inşallah hayırlı haberler alırsınBenim bu ay ilk ovulasyon denemem ama hiç umutlu değilim 17 ve 18.gün yumurtlama gördüm 19.gün çatladı. 17 18 19 ve 20 değerlendirdik ama yanlış yaptım sanki bir gün daha değerlendirebilirdim. Neyse sağlık olsun inşallah sizden güzel haberi alırız
Adete bir hafta var ama erken gelicek galiba bu ay karin agrım var ve sivilcelendim.Amin canım sağol iyi dileklerin için inşallah hepimiz alırız o güzel haberleri Canım adet oldunmu olmadıysan belli olmaz umudunu kaybetme inşallah hayırlı haberler alırsın
Bana da aynısını demişlerdi 9 ay oldu olmuyorBen geçen ay çok sıtres yaptım bu ay yapıyorum sadece okadar üstüne düşmüyorum artık taktiri ilahi ben daha öncede yazmıştım bu ay 4 ay olucak boş gebelik geçirdim kürtaj oldum çabuk olur dediler ama 4 ay oldu daha bişey yok korkuyorum yine geç olur diye
Sorma canım ya bu sorun neden bukadar fazla bilmiyorum eskiler patır patır doğurmuşlar maşallah bizdemi sıkıntı var acabaAdete bir hafta var ama erken gelicek galiba bu ay karin agrım var ve sivilcelendim.
Bana da aynısını demişlerdi 9 ay oldu olmuyor
Ne zamandır istorsun canım sendemi kürtaj oldunAdete bir hafta var ama erken gelicek galiba bu ay karin agrım var ve sivilcelendim.
Bana da aynısını demişlerdi 9 ay oldu olmuyor
9 aydır deniyoruz ilk denemede hamile kaldım ama dış gebelik oldu sonrasında hamile kalamadımNe zamandır istorsun canım sendemi kürtaj oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?