Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım öyle olmuştu demekki gölge çizgilere çok güvenmemek lazım

Dün bir arkadaş da test yapmıştı konu açmıştı hatta onun da ikinci çizgi vardı silik şekilde. Gidip kan verdi 0.1 çıkmış HCG
Dediğin gibi güven olmayacak testlere hemen heyecanlanmamak lazım ama o da ne mümkün.

Aynen canım ama inan içimde bir ses sürekli hamile olmadığımı ve bir yanlışlık olduğunu söyledi, canım iç sesim, ona güvenim daha çok arttı, hiç yanıltmaz beni

Aynen canım ama inan içimde bir ses sürekli hamile olmadığımı ve bir yanlışlık olduğunu söyledi, canım iç sesim, ona güvenim daha çok arttı, hiç yanıltmaz beni
Hayırlısı olsun canım, o testte silik çift çizgiyi görmek de güzel bişeydir heralde, beni de reglim hiç yanıltmaz, bebek istediğimden beri özellikle 4 5 gün öncesinden kahverengi lekem olur,basbas bağırır ümitlenme geliyorum diye test bile yapmama fırsat vermez sağolsun

Bu ay da kırmızı kart görcem galiba sivilcelendim adet sancım da başladı ufak ufak. Bırakıyorum artık paranoyak oldum her ay hamile miyim bebek var mı diye düşünmekten. Biraz ara vericem uğraşmicam testmiş ovulasyonmus yeter ya

Merhaba arkadaşlar bende varım açıkçası hiç bişey beni evlat özleminden alı koyamıyor tek düşüncem sağlıklı bir evlat herşey Allahtan gelir bende bu ay ovalisyon testi yapıyorum son adet tarihim 13 Mart biter bitmez başladım ben İnşallah hayırlı haberler alırız hep birlikte

Evet canım 15 te bitti 16 başladım geçen ayda yapmıştım ama nasip olmadı bu ay için umutlar tazelendi halısı diyelim artık
Benim bu ay ilk ovulasyon denemem ama hiç umutlu değilim 17 ve 18.gün yumurtlama gördüm 19.gün çatladı. 17 18 19 ve 20 değerlendirdik ama yanlış yaptım sanki bir gün daha değerlendirebilirdim. Neyse sağlık olsun inşallah sizden güzel haberi alırız

Amin canım sağol iyi dileklerin için inşallah hepimiz alırız o güzel haberleri Canım adet oldunmu olmadıysan belli olmaz umudunu kaybetme inşallah hayırlı haberler alırsın

Ben geçen ay çok sıtres yaptım bu ay yapıyorum sadece okadar üstüne düşmüyorum artık taktiri ilahi ben daha öncede yazmıştım bu ay 4 ay olucak boş gebelik geçirdim kürtaj oldum çabuk olur dediler ama 4 ay oldu daha bişey yok korkuyorum yine geç olur diye

Amin canım sağol iyi dileklerin için inşallah hepimiz alırız o güzel haberleri Canım adet oldunmu olmadıysan belli olmaz umudunu kaybetme inşallah hayırlı haberler alırsın
Adete bir hafta var ama erken gelicek galiba bu ay karin agrım var ve sivilcelendim.
Bana da aynısını demişlerdi 9 ay oldu olmuyor

Adete bir hafta var ama erken gelicek galiba bu ay karin agrım var ve sivilcelendim.

Bana da aynısını demişlerdi 9 ay oldu olmuyor
Sorma canım ya bu sorun neden bukadar fazla bilmiyorum eskiler patır patır doğurmuşlar maşallah bizdemi sıkıntı var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…