Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anca böyle takip ettim hastaneye gidemediğim için. Kaç gün kaldı bata?

6 gün kaldı canım bugün kasığım sancıyor ara ara. Ve bitmek bilmeyen rüyalar Stresten geçen ay erken olmuştum regl belki bu ay da öyle olacak bilmiyorum.

Hayırlısı olsun Canım sıkma canını Allah büyüktür nasip kıyamam ya

6 gün kaldı canım bugün kasığım sancıyor ara ara. Ve bitmek bilmeyen rüyalar Stresten geçen ay erken olmuştum regl belki bu ay da öyle olacak bilmiyorum.
Sakin kalmaya çalış hayırlısı olsun

Hamilelik düşünüyorsan folik asit içmelisin canım. Hamilelikten 3 ay önce içmeye başlanır doktorlar öyle söylüyor
Valla cnm ya doğru diyonuz aslında ilk hamilelgimdede kullanmıştım ama.dusunemedm hiç bunda oncedenmi başlanıyor diye bilmiyordum geçen denk geldimd yazıda soriyim dedim sizede sağolun

Merhaba arkadaşlar bende pazartesi adet olmam lazım,bir haftadır kasık ve bel ağrılarım var.
Bugünde ağrım var ve yoğun bir şekilde önce açık kırmızı pembemsi akıntı geldi, şimdide damla damla pembe geliyor.Normalde adetim başlarken ilk önce koyu kahve leke gelir sonra kırmızıya yoğunlaşır..
Bu yerleşme kanamasımı acaba diyorum ama belimde kasıklarımda ağrılarım var...
Şimdi peçete silince açık pembe geliyor arada...

Hadi inşallah 6 günümüz kalmış yaklaştı umarım bende pek belirti yok ama dün aksam acıktım enerjim düştü uyku bastı ağzımın tadı değişti galiba kendime belirti arıyorum

Amin canım inşallah

Canim kullanabilirsin hamilelik oncesi 3 ay oneriliyo fszlasi zaten idrarla atiliyo ben 10 gundur kullaniyorum hamile degilim folidoce aldim fiyat olarak icerik olarak bi cok kisi bunu onerdi teyzem eczaci bilgisini aldim ve gittigim eczanede syni sekilde karsilik verdi bi yan etkisini de gormedim .

Peki canım iyi madem bnde pazartes alirm öyleyse çünkü içince 3 ay hamile kalmazsam noluck birkmammi herekcek cnm

Hadi inşallah 6 günümüz kalmış yaklaştı umarım bende pek belirti yok ama dün aksam acıktım enerjim düştü uyku bastı ağzımın tadı değişti galiba kendime belirti arıyorum

Bende pek belirti yok deyip 364785 tane belirti saymak
Rüyamda da ben 5 aylık hamileyim diyordum birine
Allah'ım ruh sağlığımız yerindeyken hamile kalabilsek bari

Önce akıntının içinde kırmızı bi kan gördüm umutlanayim dedim ama sonra kasıklarım sökulmeye çalıştı adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…