- 2 Mart 2020
- 155
- 157
- 23
Rabbim hayırlısını versin Canım benim inşallahBen henuz adet olmadim yarin ilk idrarla deneyecegim kasiklarimi patlayacakmis gibi hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim hayırlısını versin Canım benim inşallahBen henuz adet olmadim yarin ilk idrarla deneyecegim kasiklarimi patlayacakmis gibi hissediyorum
Kaçmışlar ben de yazdım.Bat 20 mart olan birsürü insan vardı nedir durumlar?
Klomeni nasıl kullanacağını doktoruna sor herkeste farklı doz kullanılıyo. Folik asit günde 1.Merhaba kızlar ben 2 gün önce adet oldum bugün doktora gittik ultrasyonda baktı yumurta takibine başladı bana klomen ve folikasit verdi bunları kullanacağım sonra çatlama iğnesi verecek Allah'ın izniyle asılma yapılacak çok heyecanlıyım bir yanda bu virüs falan çıktı tedirginim tuhaf duygular icerisindeyim nolucak bilmiyorum klomen ve folikasit kullanan var mı nasıl kullanacağız doktor söyledi de unuttum heyecandan ... şimdiden teşekkürler kızlar
Panik etmissin milleti.Sezeryan dicektim canım yanlış yazmışım
Ben de ovulasyon testiyle kendim denicem bir süre.Benim dr da eğer gebelik olmazsa aşılama dedi.Ortalık durulunca artık yaptırıcam
Herşeyin hayırlısı canım
Ben de bu ay kendim denicem, ovulasyon testi falan da yapmıcam, anam babam usulü valla öyle denk gelirse işte, günleri de takip etmiyorum, Allah nasip ederse olur inşallah, etmezse de vardır bi bildiğiBen de ovulasyon testiyle kendim denicem bir süre.
Ben anam babam usulü deneme kısmını yaptım. Kendim merak ederim acaba yumurtladım mi diye bakacam.Ben de bu ay kendim denicem, ovulasyon testi falan da yapmıcam, anam babam usulü valla öyle denk gelirse işte, günleri de takip etmiyorum, Allah nasip ederse olur inşallah, etmezse de vardır bi bildiği
Hadi bakalım İnşallah Allah bize de nasip etsinBen anam babam usulü deneme kısmını yaptım. Kendim merak ederim acaba yumurtladım mi diye bakacam.
Az once yaptim negatif canim testle alakalimi acaba diye dusunuyorum gelen giden yokTest yapmadınız mı
Amin insallah canim hepimize nasip etsin az once yaptim negatif yapacak bisey yok beklemeye devam gelen giden yokRabbim hayırlısını versin Canım benim inşallah
Hamile.olan arkadaşlar hepinizi tebtik ederim öncelikle Allah hepinize sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah birşey sormak.istyrm benimde bat 31beklemedeyim ama birşey sorucam sizlere folik asit kullanmiyrm ben acaba alıp kullansam mi.doktora gitmeden malum.hamilelik.dusunuyrz ta doktora da gtmk istmyrm bu olaylardan dolayı yardımcı olur musun,napmaliyim yoksa hiç baslamiyimmi bubay adet olmazsam.hamileyimdr zaten ama şimdilik.bise yok.eger adet olursam.napiyim alıp.iciyimmi sizce kafama.gore içmem ne kadar doğru olur acaba
Sağol.canim.benim.aliyim.oyleyse ya ben pazartesi bebk düşünüyoruz evet cnm ama eczanelere diyince hemn verirler mi ismi ne bunun direk folik asitmi dicez alirkenFolik asit ilaç değil takviye zaten hamilelik öncesi 3 aydan itibaren başlanması daha iyi hatta bence bebek düşünüyorsanız başlayın derim
Hamilelik düşünüyorsan folik asit içmelisin canım. Hamilelikten 3 ay önce içmeye başlanır doktorlar öyle söylüyorHamile.olan arkadaşlar hepinizi tebtik ederim öncelikle Allah hepinize sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah birşey sormak.istyrm benimde bat 31beklemedeyim ama birşey sorucam sizlere folik asit kullanmiyrm ben acaba alıp kullansam mi.doktora gitmeden malum.hamilelik.dusunuyrz ta doktora da gtmk istmyrm bu olaylardan dolayı yardımcı olur musun,napmaliyim yoksa hiç baslamiyimmi bubay adet olmazsam.hamileyimdr zaten ama şimdilik.bise yok.eger adet olursam.napiyim alıp.iciyimmi sizce kafama.gore içmem ne kadar doğru olur acaba
Atayım canımRüyasında her gece hamile olduğunu görenlere selam olsun, günaydın kızlar
hasbeee atsana sen de o koyulaşan testini, çift çizgi görelim gözümüz gönlümüz açılsın
Atayım canım
Eki Görüntüle 2607276