- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
Anca böyle takip ettim hastaneye gidemediğim için. Kaç gün kaldı bata?Oh maşallah canım koyulaşmış baya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anca böyle takip ettim hastaneye gidemediğim için. Kaç gün kaldı bata?Oh maşallah canım koyulaşmış baya
Anca böyle takip ettim hastaneye gidemediğim için. Kaç gün kaldı bata?
Hayırlısı olsun Canım sıkma canını Allah büyüktür nasip kıyamam yaGunaydin kızlar malesef bu sabah regl oldum rabbim böyle hayırlı görmüş demmeki zaten ortalık karışık en iyisini rabbim bilir sonuçta neyse kızlar bari nisan topigine geceyim ben oraya gelcek olanlarla orda görüşürüz
Sakin kalmaya çalış hayırlısı olsun6 gün kaldı canım bugün kasığım sancıyor ara ara. Ve bitmek bilmeyen rüyalar Stresten geçen ay erken olmuştum regl belki bu ay da öyle olacak bilmiyorum.
Amin inşallahSakin kalmaya çalış hayırlısı olsun ☺
Valla cnm ya doğru diyonuz aslında ilk hamilelgimdede kullanmıştım ama.dusunemedm hiç bunda oncedenmi başlanıyor diye bilmiyordum geçen denk geldimd yazıda soriyim dedim sizede sağolunHamilelik düşünüyorsan folik asit içmelisin canım. Hamilelikten 3 ay önce içmeye başlanır doktorlar öyle söylüyor
Sağol.canim.benim.aliyim.oyleyse ya ben pazartesi bebk düşünüyoruz evet cnm ama eczanelere diyince hemn verirler mi ismi ne bunun direk folik asitmi dicez alirken
Tamam cnm benim çok sağol pazartesi alicam hemn aç tok farkediyormu. CnmEczacıya söyleyin hamilelik için folik asit istiyorum diye onlar verirler. 400 mikrogram olacak günlük 1 tane
Tamam cnm benim çok sağol pazartesi alicam hemn aç tok farkediyormu. Cnm
Hadi inşallah 6 günümüz kalmış yaklaştı umarım bende pek belirti yok ama dün aksam acıktım enerjim düştü uyku bastı ağzımın tadı değişti galiba kendime belirti arıyorumBat'a son 6.
Kasıklarıma tatlı tatlı sancılar giriyor ya regl yaklaştığı için yadaaa
Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin canım inşallahBat'a son 6.
Kasıklarıma tatlı tatlı sancılar giriyor ya regl yaklaştığı için yadaaa
Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Canim kullanabilirsin hamilelik oncesi 3 ay oneriliyo fszlasi zaten idrarla atiliyo ben 10 gundur kullaniyorum hamile degilim folidoce aldim fiyat olarak icerik olarak bi cok kisi bunu onerdi teyzem eczaci bilgisini aldim ve gittigim eczanede syni sekilde karsilik verdi bi yan etkisini de gormedim .Hamile.olan arkadaşlar hepinizi tebtik ederim öncelikle Allah hepinize sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah birşey sormak.istyrm benimde bat 31beklemedeyim ama birşey sorucam sizlere folik asit kullanmiyrm ben acaba alıp kullansam mi.doktora gitmeden malum.hamilelik.dusunuyrz ta doktora da gtmk istmyrm bu olaylardan dolayı yardımcı olur musun,napmaliyim yoksa hiç baslamiyimmi bubay adet olmazsam.hamileyimdr zaten ama şimdilik.bise yok.eger adet olursam.napiyim alıp.iciyimmi sizce kafama.gore içmem ne kadar doğru olur acaba
Peki canım iyi madem bnde pazartes alirm öyleyse çünkü içince 3 ay hamile kalmazsam noluck birkmammi herekcek cnmCanim kullanabilirsin hamilelik oncesi 3 ay oneriliyo fszlasi zaten idrarla atiliyo ben 10 gundur kullaniyorum hamile degilim folidoce aldim fiyat olarak icerik olarak bi cok kisi bunu onerdi teyzem eczaci bilgisini aldim ve gittigim eczanede syni sekilde karsilik verdi bi yan etkisini de gormedim .
Hadi inşallah 6 günümüz kalmış yaklaştı umarım bende pek belirti yok ama dün aksam acıktım enerjim düştü uyku bastı ağzımın tadı değişti galiba kendime belirti arıyorum
Herkese hayırlı kandiller kızlar. Bugün adet olmam ve içimdeki ses beni yanıltmadı
Evet canım öyle olmuştu demekki gölge çizgilere çok güvenmemek lazımHayırlı kandiller
Adet mi oldun canım, nasıl ya sen test yapmıştın silik ikinci çizgi vardı sanki