Canım sen hiç kendini yıpratma tabiki herkesin yaşadığı kendinedir ama seninki daha erkenmiş şükür Allah büyüktür inşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatlarımız olsun ben 8 yıldır evliyim 3 senesi korunarak geçti sonra çocuk istedik artık ama bi türlü nasip olmadı tam dedaviye başlayalım dediğimiz anda hamile kalmıştım hiç anlamadan ama oda uzun sürmedi malesef çok zor bişeydir bilirim ben hep istedim aslında ama şartlar uygun değildi bizim için hiç düşünmedik olmıycağını belkide korunmasaydıkta olurmuydu olmazmıydı bilemem ama tek bildiğim bişey var oda rabbim nezaman isterse ozan verir bugünün yüzü suyu hürmetine allah gönlümüzdekini biliyor ya hayırlısıyla ömrümüze nasip etsin9 aydır deniyoruz ilk denemede hamile kaldım ama dış gebelik oldu sonrasında hamile kalamadım
Yok canim en az 3 ay oncesinden deniliyo hamile olana kadar ki hamile olunca ilk uc dort aya kadar kullandiriliyo diye biliyorum. Yani ne zaman baslarsan kar . Sadece cocuk icinde degil kendinin vitamini aslindaPeki canım iyi madem bnde pazartes alirm öyleyse çünkü içince 3 ay hamile kalmazsam noluck birkmammi herekcek cnm
Anladım canim çok sağol en kısa zmanda alicam hemenYok canim en az 3 ay oncesinden deniliyo hamile olana kadar ki hamile olunca ilk uc dort aya kadar kullandiriliyo diye biliyorum. Yani ne zaman baslarsan kar . Sadece cocuk icinde degil kendinin vitamini aslinda
Hoş geldin canım bende burda yeniyimMerhaba, ben de katılmak istiyorum araniza :)
Hoşgeldiniz kızlar hakkınızda hayırlı olsun bu ay nasip olsun inşallahHoş geldin canım bende burda yeniyim
Hoşgeldin canımMerhaba, ben de katılmak istiyorum araniza :)
Çatlamadan itibaren canımYa ben bir şey sorcam şimdi ovulasyon testi yaptıktan sonra 14 gün bekliyoruz ya gebelik testi için. Bu 14 günü sayarken yumurtlama gununden itibaren mi sayıyoruz yoksa çatlamadan itibaren mi kafam çok karışık
1 gün erken test yapabilmek için mahkemeye gidip yaşımı buyutmedigim kaldı biÇatlamadan itibaren canım
10. Gün belli olur canım erken gebelik testinde1 gün erken test yapabilmek için mahkemeye gidip yaşımı buyutmedigim kaldı biteşekkür ederim. 10.günden erken belli olan var mı acaba en erken 10.gunde mi belli oluyor ki
Tam 10 gün sonrası benim bat günüme denk geliyor10. Gün belli olur canım erken gebelik testinde
Teşekür ederim canım amin inşallahHoşgeldiniz kızlar hakkınızda hayırlı olsun bu ay nasip olsun inşallah
Ya çen hala bizle misin.Hoşgeldiniz kızlar hakkınızda hayırlı olsun bu ay nasip olsun inşallah
Ay maşallah benim yan tarafım ağrıyor canım ya pazartesi sağlık ocağında tekrar kan vereceğim inşAllah sıkıntı yokturAtayım canım
Eki Görüntüle 2607276
Tabiki nerde olcamYa çen hala bizle misin.
Kasık ağrısı mı canım bende de var aynısı bide akıntım var bayaAy maşallah benim yan tarafım ağrıyor canım ya pazartesi sağlık ocağında tekrar kan vereceğim inşAllah sıkıntı yoktur
Merhabalar canim ne yapacaksin kismetBlueDesertRain merhaba canm bende adet oldum bugün sabah hemde daha bi gun vardi haber verim dedim sana
Kuzum kaşık Değil de yan karnımın içi ağrıyor sankiKasık ağrısı mı canım bende de var aynısı bide akıntım var baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?