Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomeni nasıl kullanacağını doktoruna sor herkeste farklı doz kullanılıyo. Folik asit günde 1.

Ben de ovulasyon testiyle kendim denicem bir süre.
Ben de bu ay kendim denicem, ovulasyon testi falan da yapmıcam, anam babam usulü valla öyle denk gelirse işte, günleri de takip etmiyorum, Allah nasip ederse olur inşallah, etmezse de vardır bi bildiği

Ben de bu ay kendim denicem, ovulasyon testi falan da yapmıcam, anam babam usulü valla öyle denk gelirse işte, günleri de takip etmiyorum, Allah nasip ederse olur inşallah, etmezse de vardır bi bildiği
Ben anam babam usulü deneme kısmını yaptım. Kendim merak ederim acaba yumurtladım mi diye bakacam.

Belirtilere kulak asmiyorduk demi ama benim kasiklardaki bu batma pek normal degil gibi esime bebek geliyo galiba dedim adamida umutlandirdim iyi mi

Gunaydin kızlar malesef bu sabah regl oldum rabbim böyle hayırlı görmüş demmeki zaten ortalık karışık en iyisini rabbim bilir sonuçta neyse kızlar bari nisan topigine geceyim ben oraya gelcek olanlarla orda görüşürüz

Hamile.olan arkadaşlar hepinizi tebtik ederim öncelikle Allah hepinize sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah birşey sormak.istyrm benimde bat 31beklemedeyim ama birşey sorucam sizlere folik asit kullanmiyrm ben acaba alıp kullansam mi.doktora gitmeden malum.hamilelik.dusunuyrz ta doktora da gtmk istmyrm bu olaylardan dolayı yardımcı olur musun,napmaliyim yoksa hiç baslamiyimmi bubay adet olmazsam.hamileyimdr zaten ama şimdilik.bise yok.eger adet olursam.napiyim alıp.iciyimmi sizce kafama.gore içmem ne kadar doğru olur acaba

Folik asit ilaç değil takviye zaten hamilelik öncesi 3 aydan itibaren başlanması daha iyi hatta bence bebek düşünüyorsanız başlayın derim

Bat'a son 6.
Kasıklarıma tatlı tatlı sancılar giriyor ya regl yaklaştığı için yadaaa

Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Folik asit ilaç değil takviye zaten hamilelik öncesi 3 aydan itibaren başlanması daha iyi hatta bence bebek düşünüyorsanız başlayın derim
Sağol.canim.benim.aliyim.oyleyse ya ben pazartesi bebk düşünüyoruz evet cnm ama eczanelere diyince hemn verirler mi ismi ne bunun direk folik asitmi dicez alirken

Hamilelik düşünüyorsan folik asit içmelisin canım. Hamilelikten 3 ay önce içmeye başlanır doktorlar öyle söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…