- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.210
- 133
- 40
Çok teşekkür ediyorum. Rabbım tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahInşallah saglikli gebeliktir.
Cok sevindim
Ay hadi inşallah test yaptınmı hiç?Bilmiyorum canım daha adet olmadım yarın da olmazsam kesin gibi
Aynen canım bende hamileliğime doğru düzgün sevinemedim bile
Amin inşallahRabbim hepimizi muhafaza etsin
İki kere yaptım biri bir hafta önce negatif diğeri de dün yaptım gölge bir çizgi çıktı ama bekledikçe belirginleştiAy hadi inşallah test yaptınmı hiç?
amin cnm hepimizeÇok teşekkür ediyorum. Rabbım tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Atsana buraya bakalımİki kere yaptım biri bir hafta önce negatif diğeri de dün yaptım gölge bir çizgi çıktı ama bekledikçe belirginleşti
Dün attım ya canım hatta sen çizgiyi gördüm yazdın yaAtsana buraya bakalım
Kız kafam gidik benim bi daha atDün attım ya canım hatta sen çizgiyi gördüm yazdın ya
Merve imiş zaten o asıl benim kafa gidikmişKız kafam gidik benim bi daha at
Ah olmadı valla yapamadımBurda canımhasbeee
Hala bekliyorumAh olmadı valla yapamadım
Kuzum ben bu ay soğan kürü yaptım eşinle keçi boynuzu pekmezi için her gün sabah akşam bir kaşık ve ben çakşır kökü suyu içtim bu ay eşimle iki litreKullandım evet bende enfeksiyon çıktı onun İcin fitil kullandım bu ay onun engel olduğunu duydum
Canım çok hoşsun ya
O senin tatlılığınCanım çok hoşsun yaRabbim gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin sana inşallah, çok tatlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?