• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben ilk sezeryanımı öyle bir oldum ki kimse benim yaşadığımı yaşamamıştır heralde senin peki başka bebeğinVar mi ben sezeryan oldum ama bebeğim yaşamıyor senin
4.5 yaşında oğlum var canım kasım da doğacaktı buda suyum bitmişti 35 haftalık sezeryan oldum ekim de doğdu yani

İyi akşamlar kızlar, uzun zamandır bu topiğe yazmıyordum çünkü bu ay gebelik planını kafamdan atmıştım tamamen. İlaç tedavim için geç kalmıştım ve bu ayı pas geçmiştik, daha sonra malum virüs olayları bu ay hiç beklentim ve isteğim yoktu. Ama bu sabah doğum yaptığım bir rüya gördüm ve içime kurt düştü, normal gebelik testlerinden yaptım. Başta çizgi görür gibi oldum göz yanılsaması diye düşünüp testi kenara bıraktım. 1 saat sonra baktığımda gözle çok net görünür halde biz çizgi vardı, fotoğrafta daha az belli oluyor ama sizler de görebiliyor musunuz? Adetime 5 gün var bu arada

Eklentiler

• 20200320_182213.jpg
    20200320_182213.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 20200320_181431.jpg
    20200320_181431.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 41
İyi akşamlar kızlar, uzun zamandır bu topiğe yazmıyordum çünkü bu ay gebelik planını kafamdan atmıştım tamamen. İlaç tedavim için geç kalmıştım ve bu ayı pas geçmiştik, daha sonra malum virüs olayları bu ay hiç beklentim ve isteğim yoktu. Ama bu sabah doğum yaptığım bir rüya gördüm ve içime kurt düştü, normal gebelik testlerinden yaptım. Başta çizgi görür gibi oldum göz yanılsaması diye düşünüp testi kenara bıraktım. 1 saat sonra baktığımda gözle çok net görünür halde biz çizgi vardı, fotoğrafta daha az belli oluyor ama sizler de görebiliyor musunuz?
Göremedim canım adetine kaç gün var?

İyi akşamlar kızlar, uzun zamandır bu topiğe yazmıyordum çünkü bu ay gebelik planını kafamdan atmıştım tamamen. İlaç tedavim için geç kalmıştım ve bu ayı pas geçmiştik, daha sonra malum virüs olayları bu ay hiç beklentim ve isteğim yoktu. Ama bu sabah doğum yaptığım bir rüya gördüm ve içime kurt düştü, normal gebelik testlerinden yaptım. Başta çizgi görür gibi oldum göz yanılsaması diye düşünüp testi kenara bıraktım. 1 saat sonra baktığımda gözle çok net görünür halde biz çizgi vardı, fotoğrafta daha az belli oluyor ama sizler de görebiliyor musunuz? Adetime 5 gün var bu arada
bende göremedim.Dün gece de ben gördüm kendimi hamile 🙄

Erken yapmışsın ozaman canım ama sen gözle görebiliyosan vardır foto olunca görünmüyor 2- 3 gün sonra tekrarla inşallah hayırlısıyla vardır

Rabbim hayırlısını nasip etsin. 1 buçuk senedir bekliyorum, bu ay olma ihtimalini düşününce sevinmekle üzülmek arasında kalıyorum. Bir virüs herşeyi alt üst etti 😔

Back