4.5 yaşında oğlum var canım kasım da doğacaktı buda suyum bitmişti 35 haftalık sezeryan oldum ekim de doğdu yaniValla ben ilk sezeryanımı öyle bir oldum ki kimse benim yaşadığımı yaşamamıştır heralde senin peki başka bebeğinVar mi ben sezeryan oldum ama bebeğim yaşamıyor senin
Insallah bakalim sancilaniyorumda bilmiyorumAy hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz, herkes ard arda hamiş haberlerini versin inşallah
Test yapmadınız mıInsallah bakalim sancilaniyorumda bilmiyorum
Ne kadar oldu düşünüyorsunuz sordum mu bu soruyu acaba kaç yıllık evlisiniz canınMalesef yok
Göremedim canım adetine kaç gün var?İyi akşamlar kızlar, uzun zamandır bu topiğe yazmıyordum çünkü bu ay gebelik planını kafamdan atmıştım tamamen. İlaç tedavim için geç kalmıştım ve bu ayı pas geçmiştik, daha sonra malum virüs olayları bu ay hiç beklentim ve isteğim yoktu. Ama bu sabah doğum yaptığım bir rüya gördüm ve içime kurt düştü, normal gebelik testlerinden yaptım. Başta çizgi görür gibi oldum göz yanılsaması diye düşünüp testi kenara bıraktım. 1 saat sonra baktığımda gözle çok net görünür halde biz çizgi vardı, fotoğrafta daha az belli oluyor ama sizler de görebiliyor musunuz?
Göremedim canım adetine kaç gün var?
bende göremedim.Dün gece de ben gördüm kendimi hamileİyi akşamlar kızlar, uzun zamandır bu topiğe yazmıyordum çünkü bu ay gebelik planını kafamdan atmıştım tamamen. İlaç tedavim için geç kalmıştım ve bu ayı pas geçmiştik, daha sonra malum virüs olayları bu ay hiç beklentim ve isteğim yoktu. Ama bu sabah doğum yaptığım bir rüya gördüm ve içime kurt düştü, normal gebelik testlerinden yaptım. Başta çizgi görür gibi oldum göz yanılsaması diye düşünüp testi kenara bıraktım. 1 saat sonra baktığımda gözle çok net görünür halde biz çizgi vardı, fotoğrafta daha az belli oluyor ama sizler de görebiliyor musunuz? Adetime 5 gün var bu arada
bende göremedim.Dün gece de ben gördüm kendimi hamile
Erken yapmışsın ozaman canım ama sen gözle görebiliyosan vardır foto olunca görünmüyor 2- 3 gün sonra tekrarla inşallah hayırlısıyla vardır5 gün var
Bence 2 gün sonra tekrar dene canımGözle çok rahat görünüyor ama fotoğrafta belli olmuyor neden bilmiyorum
Erken yapmışsın ozaman canım ama sen gözle görebiliyosan vardır foto olunca görünmüyor 2- 3 gün sonra tekrarla inşallah hayırlısıyla vardır
2 senelik evliyim 1 senedir istiyoruzNe kadar oldu düşünüyorsunuz sordum mu bu soruyu acaba kaç yıllık evlisiniz canın
Aynen canım bende hamileliğime doğru düzgün sevinemedim bileRabbim hayırlısını nasip etsin. 1 buçuk senedir bekliyorum, bu ay olma ihtimalini düşününce sevinmekle üzülmek arasında kalıyorum. Bir virüs herşeyi alt üst etti
Canım emin değilim, pazar günü bir daha test yapacağım o zaman net belli olur herhalde. Hiç bir şey yapmadım canım.canım hamilemisin tebrikler
Buay ozelbirsey yaotinmi
Bilmiyorum canım daha adet olmadım yarın da olmazsam kesin gibiVazelin005 hamilemisin canım?
Inşallah saglikli gebeliktir.Canım emin değilim, pazar günü bir daha test yapacağım o zaman net belli olur herhalde. Hiç bir şey yapmadım canım.
Canım Ovülasyon testi kullandın mı kullanmadıysan mutlaka kullan2 senelik evliyim 1 senedir istiyoruz
Kullandım evet bende enfeksiyon çıktı onun İcin fitil kullandım bu ay onun engel olduğunu duydumCanım Ovülasyon testi kullandın mı kullanmadıysan mutlaka kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?