Değişikler yaKizlar doktordan geliyorumgaz sancim kasikta agri ve sık idrar sebebiyle acile gittim hamilelik suphesinide söyledim ama ozel hastane diye tekrar belirtilmesi gerekiyomus ne sacma prosedurleri. Bi serum vuruldum her seyim normal cikti betayi sordum bi umut bakmadik sikayetlerin onuda gosteriyo temiz ciktigi icin dedi ya ben böyle bisey gormedim gülsem mi aglasam mi bilemedim
Sagol canim parayla rezil olunuyo diyo ya o hesap ozel testmis ki soyledim onada bakilir diye adetim gecmedigi icin bisey sormadi tekrar soruncada bu oldu cevabiDeğişikler yageçmiş olsun buarada canım
Valla böyle bir dönemde herkes virüs bulaşmasın diye elinden geleni yaparken bu sebeplerden acil e gitmek iyi cesaret. Ben dün ateşlendim ona rağmen hastaneye gitmeye korktumKizlar doktordan geliyorumgaz sancim kasikta agri ve sık idrar sebebiyle acile gittim hamilelik suphesinide söyledim ama ozel hastane diye tekrar belirtilmesi gerekiyomus ne sacma prosedurleri. Bi serum vuruldum her seyim normal cikti betayi sordum bi umut bakmadik sikayetlerin onuda gosteriyo temiz ciktigi icin dedi ya ben böyle bisey gormedim gülsem mi aglasam mi bilemedim
Ben bugun adet oldum kizlarYarın test yapıcam ben
Sancimdan duramadigim icin gittim o degerede bakilsin dedim ozele kimsede yoktu devlet universiteye zaten gidilmezValla böyle bir dönemde herkes virüs bulaşmasın diye elinden geleni yaparken bu sebeplerden acil e gitmek iyi cesaret. Ben dün ateşlendim ona rağmen hastaneye gitmeye korktum
Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2606266 bende durumlar böyle
Kuzum düzensiz diyorsun ya Ovülasyon testi kullansanaSağol kuzum inşallah bakalım hayırlısı artık düzensiz oldgm.icin belki dedim
Teşekkür ederim canımTebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kuzum sen kan verdin miTeşekkür ederim canım ☺
Gidemedim canım eşim geç geldi dün. Bügün erken gelicek inşallah gidicemKuzum sen kan verdin mi
Bende bugün gideceğim canım kan vermeye akşam iki günde nasıl artmış ona bakacağız salı akşamı 18 di değerimGidemedim canım eşim geç geldi dün. Bügün erken gelicek inşallah gidicem
Hayırlısıyla değer artmıştır inşallahBende bugün gideceğim canım kan vermeye akşam iki günde nasıl artmış ona bakacağız salı akşamı 18 di değerim
Doğru Dion cnm aynen bu ay da olmazsa öyle yapicam.hic kullanmadm ama şuana kadar bilgim yok hiç artk.denicem imsallahKuzum düzensiz diyorsun ya Ovülasyon testi kullansana
Bakmadan nasıl serum veriyolar.Kizlar doktordan geliyorumgaz sancim kasikta agri ve sık idrar sebebiyle acile gittim hamilelik suphesinide söyledim ama ozel hastane diye tekrar belirtilmesi gerekiyomus ne sacma prosedurleri. Bi serum vuruldum her seyim normal cikti betayi sordum bi umut bakmadik sikayetlerin onuda gosteriyo temiz ciktigi icin dedi ya ben böyle bisey gormedim gülsem mi aglasam mi bilemedim
Ateşliysen zaten seni karantinaya alırlar. En iyisi sen kendini al.Valla böyle bir dönemde herkes virüs bulaşmasın diye elinden geleni yaparken bu sebeplerden acil e gitmek iyi cesaret. Ben dün ateşlendim ona rağmen hastaneye gitmeye korktum
Bazı devlet hastaneleri yapıyor. Eğer 1 seneyi geçmişse denemeniz.Günaydın
Doktorla yumurta takibi nasıl oluyor kızlar her gün mü gidiliyor ? Devlet yapmaz dimi özele gitmek lazım ? Testlerle vakit kaybetmek istemiyorum sanırım böyle olmayacak
Ilaclar zaten alerji yapiyodu cok az dozda yaptilar oylr dedi doktor anlamadim ki bugun yine ayniyim kasik agrim devam ediyoBakmadan nasıl serum veriyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?