Yani gitsem de yapmazlar daha 3. Ayım olacak önümüzdeki ay. Zaten virüsten dolayı 2 günde bir hastaneye gitmek de hiç akıllıca gelmedi vazgeçtimBazı devlet hastaneleri yapıyor. Eğer 1 seneyi geçmişse denemeniz.
Bu sabah da yapsaydın aslında iyi olurdu, yapmadın mı ?Kizlar dun test yapmistim atmamistim silik cizgi goruyorum demistim bi kac kiside aynisini söyledim bi kac saat sonra fark ettim biraz belirginlesmis sizde goruyomusunuz
Ilk testimi burada paylastim bazilari cizgi var desiler sonra bu sekilde belirginlesti yarin batim dun öyle gorunce bi daha yapma gereksinimi duymadim yarini bekleyecegim iki gun gecmis oluyo bisey cikarsa daha belirgin hale gelir demiBu sabah da yapsaydın aslında iyi olurdu, yapmadın mı ?
Yarın ilk idrarla tekrar yap bence.
Çizgi var gibi ama kuruma çizgisi denilen şey olabilir. Regl günün geçtiyse daha belirgin olması gerekirdi ama yine de belli olmaz testi tekrarlamak en güzeli.
Tabi HCG değeri arttıkça çizginin de belirginleşmesi gerekir. Hayırlısı olsun diyelimIlk testimi burada paylastim bazilari cizgi var desiler sonra bu sekilde belirginlesti yarin batim dun öyle gorunce bi daha yapma gereksinimi duymadim yarini bekleyecegim iki gun gecmis oluyo bisey cikarsa daha belirgin hale gelir demi
Tamam canimmTabi HCG değeri arttıkça çizginin de belirginleşmesi gerekir. Hayırlısı olsun diyelim
Tekrar yaparsanız atarsınız buraya.
Bi kaç saat sonrası önemli değil canım.Kizlar dun test yapmistim atmamistim silik cizgi goruyorum demistim bi kac kiside aynisini söyledim bi kac saat sonra fark ettim biraz belirginlesmis sizde goruyomusunuz
37 idi ateş, zaten hiç bir yere çıkmıyorum evden. Bugün adet olmam gereken gündü sabah tekrar erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı bugün adet olmazsam %50 yarın da olmazsam %100hamileyimdir. Çünkü adet günüm hatta saati bile şaşmazAteşliysen zaten seni karantinaya alırlar. En iyisi sen kendini al.
Testi atsana burayaa37 idi ateş, zaten hiç bir yere çıkmıyorum evden. Bugün adet olmam gereken gündü sabah tekrar erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı bugün adet olmazsam %50 yarın da olmazsam %100hamileyimdir. Çünkü adet günüm hatta saati bile şaşmaz
Valla bilmiyorum ki herkes de ayni olmuyo diyolar benim de kafam karisti adetim yarın hic sasmaz zaten ki iki gun oncesinden de kahverengi akintili gelirdi ben ona ragmen hep yogunlastigi zamani denk almisimdir bu sefer hic bi sekilde bi belirti yok hayrolsunBi kaç saat sonrası önemli değil canım.hasbeee ile senin bat aynıydı onunkinden biraz silik de olsa biraz daha pembelik olmalıydı bence.
Anladım canım ben olumsuz şekilde konusayım da gereksiz ümit olmasın. Çünkü zaten destek olur gibi konuşan destekçi bacılarımız var zaten.Valla bilmiyorum ki herkes de ayni olmuyo diyolar benim de kafam karisti adetim yarın hic sasmaz zaten ki iki gun oncesinden de kahverengi akintili gelirdi ben ona ragmen hep yogunlastigi zamani denk almisimdir bu sefer hic bi sekilde bi belirti yok hayrolsun
Testi atsana burayaa
Hayirlisi kuzum olmasa da vardir zaten bi zamani ben uzuldugumden degil ben kendi cabamla denedim bu olmasa zatem direk doktordan tavsiyeler alcam gidip adetim baslayinca. Daha yeniyim ilk ayim yanlis anlamam benAnladım canım ben olumsuz şekilde konusayım da gereksiz ümit olmasın. Çünkü zaten destek olur gibi konuşan destekçi bacılarımız var zaten.
Benim ki mi canım, pek net değil ama bat 19 u yani bugünGayet acikta canim hayirli olsun darisi bize bat kacti
Görmene şaşırdım valla helal olsunGördüm ben canım. Ay hadi inşallah kanda da kesinleşsin.
Aynen pespeseydikBenim ki mi canım, pek net değil ama bat 19 u yani bugün
Eğer adet olmazsam elimde bir tane daha erken gebelik testi var onu da pazar günü yapıyım diyorum. Hayırlısı ile senin de vardır inşallahAynen pespeseydikeczaneye gitcem olursa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?