• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende şimdi evde gebelik testi yaptım dün kanda 18 çıkmıştı o kadar zaman negatif gördüm ki şimdi her gün test yapıyorum 😁 yarın da kan vereceğim bakalım iki kat artmış mı diye

Kızlar benimde bat 31mart ama adetim çok düzensiz olduğu için erkende olabilirim ne zamn yunurtlama oldu yada oldumu hiç bilmuyrm sık ilişki deniyorz ama inş tutar bide bugün test yaptm negatif çıktı malesef ,😔

Son düzenleme:
Kızlar benimde bat 31mart ama adetim çok düzensiz olduğu için erkende olabilirim ne zamn yunurtlama oldu yada oldumu hiç bilmuyrm sık ilişki deniyorz ama inş tutar bide bugün test yaptm negatif çıktı malesef ,😔
Çok var regle negatif çıkması çok normal, moral bozmak yok 😊

31 Marta daha çok var ama çok erken yapmışsın

Selam kızlar walla benim de bu aydan hiç ümidim yok iğnenin 34-36 saatini değerlendiremedik.sonraki bi kaç günü değerlendirdik.Hastanedeydik o zaman maalesef eşimin dedesi kalp krizi geçirmişti sonra nezle oldum şimdi de eklem ağrım azıttı ( eklem romatizma var bende ) Bağışıklığım iyice düştü zaten diyabetim bir de bu virüs çıktı memlekette Umarım topiğimizden herkes hamile olarak bitirir bu ayı bat 9 gün kaldı bekliyorum 😕

Kızlar iyi akşamlar herkese epeydir vakit bulamadım yazmaya ovulasyon testlerimi düzenli yaptım 7 gün boyunca giderek silikleşti adet bittiği gün çatladı sanırım yumurtam hatta eminim,bugün de çatlamanın 13. Günü ve regl oldum bu aralar zaten içime sinmiyordu hastaneye bile gönül rahatlığı ile gidemem ortalıkta virüs belası da varken aşı falan çıkar ne bileyim Allah hayırlısını nasip etsin inşallah :anne:

Benim de 9, geçmez bu günler :rolleyes:
Bir de ben erken yapmayı düşünmüyorum geçsin diyorum regl günüm öyle yapayım yani geçerse yani gelirse tabi yapacak bişey yok 😀
Bende elimde 10 adet test var 20 sinde denemeye baslarrm 😄

Kizlar doktordan geliyorum 😂 gaz sancim kasikta agri ve sık idrar sebebiyle acile gittim hamilelik suphesinide söyledim ama ozel hastane diye tekrar belirtilmesi gerekiyomus ne sacma prosedurleri. Bi serum vuruldum her seyim normal cikti betayi sordum bi umut bakmadik sikayetlerin onuda gosteriyo temiz ciktigi icin dedi ya ben böyle bisey gormedim gülsem mi aglasam mi bilemedim 😂

Back