- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
İnşAlllah pozitifi görürsünKızlar bende şimdi evde gebelik testi yaptım dün kanda 18 çıkmıştı o kadar zaman negatif gördüm ki şimdi her gün test yapıyorumyarın da kan vereceğim bakalım iki kat artmış mı diye
Canııım tebrik ederim battaşım ve yumurtlamamız da aynıydı benim dün negatifti test, olduğunu da sanmam ama sana çok sevindimTek ilişki değildi canım 3-4 yumurtlama 5 i çatlamıştı
Çok var regle negatif çıkması çok normal, moral bozmak yokKızlar benimde bat 31mart ama adetim çok düzensiz olduğu için erkende olabilirim ne zamn yunurtlama oldu yada oldumu hiç bilmuyrm sık ilişki deniyorz ama inş tutar bide bugün test yaptm negatif çıktı malesef ,
31 Marta daha çok var ama çok erken yapmışsınKızlar benimde bat 31mart ama adetim çok düzensiz olduğu için erkende olabilirim ne zamn yunurtlama oldu yada oldumu hiç bilmuyrm sık ilişki deniyorz ama inş tutar bide bugün test yaptm negatif çıktı malesef ,
Düzensiz ya cnm belki bı ihtimal dedim31 Marta daha çok var ama çok erken yapmışsın
Sağol kuzum inşallah bakalım hayırlısı artık düzensiz oldgm.icin belki dedimÇok var regle negatif çıkması çok normal, moral bozmak yok
Olmuştur inşallahDüzensiz ya cnm belki bı ihtimal dedim
Adet olmadan umut kesilmez canım vakti saati geldiyse hayırlısıyla olur inşallahCanııım tebrik ederim battaşım ve yumurtlamamız da aynıydı benim dün negatifti test, olduğunu da sanmam ama sana çok sevindim
Haklisin bende sonradan fark ettimAttim diyince buraya koydun sandim
İnşallah canımOlmuştur inşallah
Teşekkür ederim
Benımde 5 gün var bugun yaptım dayanamayıp ama negatif cıktı malesefAdete 1 hafta kaldı benimde test yapasım geldi
Bende elimde 10 adet test var 20 sinde denemeye baslarrmBenim de 9, geçmez bu günler
Bir de ben erken yapmayı düşünmüyorum geçsin diyorum regl günüm öyle yapayım yani geçerse yani gelirse tabi yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?