- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 53
- 28
Cnm tek iliskimi iliskiden kac gun sonra yaptin testiHayırlı sağlıklı günler kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm tek iliskimi iliskiden kac gun sonra yaptin testiHayırlı sağlıklı günler kızlar
Abelirli belirsiz umutlanmayim diyorum da yuregim durmuyor .Ya ben test yaptim dayanamadim soyle hayalet bir cizgi cikti bugun 5gun var erken gebelik testinde.
Paylasirmisin resminiYa ben test yaptim dayanamadim soyle hayalet bir cizgi cikti bugun 5gun var erken gebelik testinde.
O zaman kan vermeye koşYa ben test yaptim dayanamadim soyle hayalet bir cizgi cikti bugun 5gun var erken gebelik testinde.
Resmî at canımYa ben test yaptim dayanamadim soyle hayalet bir cizgi cikti bugun 5gun var erken gebelik testinde.
Attim gittiPaylasirmisin resmini
Yok kız nerdeAttim gitti
Cuma gidecem insallahO zaman kan vermeye koş
Sağol canım inşallahTebrik ederm cnm ins sag salim kucagina alirsin
İnşallah canım sağolasınVaaayyyy yeni gebelerimizz varmışş hayırlı olsun hasbeee . Sağlıklı bir gebeliğin olsun
Atamamissin canimAttim gitti
Nasil olsa yok diye attim fotoda cikacak hali yoktu zaten yarin tekrarliyacagimBlueDesertRain hani test fotosu?
Korkuyorum bakmaktan tek cizgi gormekten .Baktim oyle direk attim.Yarin tekrarlayacagim.Atamamissin canim
Cope attim turkcemde zayifladi su surecteYok kız nerde
Tek iliski miydi cnm iliskuden kac gun sonra test yptinSağol canım inşallah
Tek ilişki değildi canım 3-4 yumurtlama 5 i çatlamıştıTek iliski miydi cnm iliskuden kac gun sonra test yptin
Attim diyince buraya koydun sandimKorkuyorum bakmaktan tek cizgi gormekten .Baktim oyle direk attim.Yarin tekrarlayacagim.