- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 53
- 28
Cnm tek iliskimi iliskiden kac gun sonra yaptin testiHayırlı sağlıklı günler kızlar
Abelirli belirsiz umutlanmayim diyorum da yuregim durmuyor .Ya ben test yaptim dayanamadimsoyle hayalet bir cizgi cikti bugun 5gun var erken gebelik testinde.
Paylasirmisin resminiYa ben test yaptim dayanamadimsoyle hayalet bir cizgi cikti bugun 5gun var erken gebelik testinde.
O zaman kan vermeye koşYa ben test yaptim dayanamadimsoyle hayalet bir cizgi cikti bugun 5gun var erken gebelik testinde.
Resmî at canımYa ben test yaptim dayanamadimsoyle hayalet bir cizgi cikti bugun 5gun var erken gebelik testinde.
Attim gittiPaylasirmisin resmini
Yok kız nerdeAttim gitti
Cuma gidecem insallahO zaman kan vermeye koş
Sağol canım inşallahTebrik ederm cnm ins sag salim kucagina alirsin
İnşallah canım sağolasın
Atamamissin canimAttim gitti
Nasil olsa yok diye attim fotoda cikacak hali yoktu zatenBlueDesertRain hani test fotosu?
Korkuyorum bakmaktan tek cizgi gormekten .Baktim oyle direk attim.Yarin tekrarlayacagim.Atamamissin canim
Cope attimYok kız nerde
Tek iliski miydi cnm iliskuden kac gun sonra test yptinSağol canım inşallah
Tek ilişki değildi canım 3-4 yumurtlama 5 i çatlamıştıTek iliski miydi cnm iliskuden kac gun sonra test yptin
Attim diyince buraya koydun sandimKorkuyorum bakmaktan tek cizgi gormekten .Baktim oyle direk attim.Yarin tekrarlayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?