- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
İnsanın aklına düşünce stres yapmamak da elde değilkiAynen öyle şü stresimi yenersem olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanın aklına düşünce stres yapmamak da elde değilkiAynen öyle şü stresimi yenersem olacak.
Evet. Ben abartmayı severim bi de.İnsanın aklına düşünce stres yapmamak da elde değilki
Çok abartmadan stres yap sende dualarımdasınız hepinizEvet. Ben abartmayı severim bi de.
Kan vermeye ne zaman gideceksin kuzumÇok abartmadan stres yap sende dualarımdasınız hepiniz ☺
Eşim erken gelirse akşam gitmeyi düşünüyorum canımKan vermeye ne zaman gideceksin kuzum
Tamam canımEşim erken gelirse akşam gitmeyi düşünüyorum canım
Canim yaptin mi bugunNegatif canım yaprım senin için.
Mervecim düz bi zemine koyup çekip te atsana sanki ben gördüm gibiEki Görüntüle 2606388
Bu da benim bugünkü normal gebelik testiyle negatif. Hayalet dahi yok. Bata 4 gün var. Tekrar test yapmicam erken değil bence olsaydı çıkardı.
Yok bebeğim yok yaniMervecim düz bi zemine koyup çekip te atsana sanki ben gördüm gibi
5 gün yine iyi benim 9asil 5 gun nasil gececek keske benimde 2 gunum olsaaa
PekiYok bebeğim yok yani
Öyle düşünmeyin ben ilk gebeligimde beklenen adetin ilk günün de yapmistm ve hayatlet mi ruhmu ne dersenz öyleydi ve akşam üzeri yapmıştım bir gün önce yapsaydım çıkmazdıEki Görüntüle 2606388
Bu da benim bugünkü normal gebelik testiyle negatif. Hayalet dahi yok. Bata 4 gün var. Tekrar test yapmicam erken değil bence olsaydı çıkardı.
cok zor cok5 gün yine iyi benim 9
Ins cnmOlacağı varsa tektede olur cnm vakti gelmişse eğer ben kızıma tek bı gece iliskiyle hamile kalmıştım sen moralini bozma hayırlısı ne ise o olsun
Benim de 9, geçmez bu günler5 gün yine iyi benim 9
Amin cnmAminnnn inşAllah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyi evlat ateşiyle yanıp tutuşturmasın
Tebrik ederm cnm ins sag salim kucagina alirsinÇok sağol canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımıza Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun