Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bu da benim bugünkü normal gebelik testiyle negatif. Hayalet dahi yok. Bata 4 gün var. Tekrar test yapmicam erken değil bence olsaydı çıkardı.

Eki Görüntüle 2606388
Bu da benim bugünkü normal gebelik testiyle negatif. Hayalet dahi yok. Bata 4 gün var. Tekrar test yapmicam erken değil bence olsaydı çıkardı.
Öyle düşünmeyin ben ilk gebeligimde beklenen adetin ilk günün de yapmistm ve hayatlet mi ruhmu ne dersenz öyleydi ve akşam üzeri yapmıştım bir gün önce yapsaydım çıkmazdı

Kizlar bn adet gunumu tam bilmiyom her ay farkli oluyo bu ay hic doktora gitmedim ilac kullanmadim bazi sebeplerden dolayida tek iliski oldu devami olmadi tahmini adetime 8 10 gun var dun ve bugun bi akitim var asirida degil azda degil peceteye bile bazen oluyo bazen olmuyo acaba normal mi

Bu ay gercekten umudum yok umudum olmayinca streste ypmiyorum diger iki gebeligimde cok farkli seyler yasadigim icin vucudumdaki degisimleri anlamiyom ilkinde adet gunumde kanamam olmustu mide yanmam vardi uykuyu ztn severim bazen hic kalkasim gelmiyodu ikicisinde ne mide yanmasi ne bulantisi ne kanamam hicbirseym olmadi aksine enerjim cok yuksekti ikisinide teaaduf eseri ogrenmistim ikincisi kurban bayramina denk geldi o kadar enerjim yuksektiki kendi evimi dip kose kapi duvar heryeri sildim supurdum annemin evinide oyle kurbanda etlere yaprdim ettim duzceye yolculuk yaptim orda gezdim hicbirseyim yoktu duzcede sadece uyku basmaya baslamisti onuda yolculuk sirasinda uyumadigim icindir die dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…