- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
Vardı kuzum kan sonucum 18 çıktıTelefonun ışıldsğınk açarak kendiniz bakın hayalet çizgi var mı diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardı kuzum kan sonucum 18 çıktıTelefonun ışıldsğınk açarak kendiniz bakın hayalet çizgi var mı diye
Kuzum kan testim pozitif çıktıBende bugün test yaptm aynı böyleydi tertemiz
Tebrik ederim canim cok sevindim yeni yeni yerlesir bata kac gun vardi tam iki gunde bir kan vermeye bak rabbim utandirmasinKuzum 18 çıktı nasıl
Test yaptiktan sonra belirti kalmiyor psikolojik hep nneyazıkkiKızlar günaydın, bata 3 gün var test yaptım tertemiz negatif
Göğüslerim dün geceye kadar şişti, sabah inmiş ordan bi kıllandım zaten.
Tebrik ederim hayırlı olsun inşallahVardı kuzum kan sonucum 18 çıktı
Ah o beyaz sirkenin dili olsa da konuşsaBeyaz sirkeyle yapın kızlar daha çamaşır suyu zararlı yaa dikkat edin
Ay ben de denemek istiyorum nasıl yıkıyorsunuzOnunla havluları yıkıyorum yumuşacık yapiyor
harika inşallah 2 gün sonra 2 katı olur sağlıkla ilerler. Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.Yok kuzum kan sonucum çıktı 18 nasıl adete 3 gün var
Arkadaşını tebrik etsene yavrum.Batin benimleydi dogru ya herkese soruncs kafasi karisiyo insani ayol hadi insallah bende katilirim yarin
Ettim yukardaArkadaşını tebrik etsene yavrum.
Yumuşatıcı gözüne bir ölçek beyaz sirke döküyorum. Aynı işlemi beyazlarda deterjan kismina ekliyorum oda bembeyaz yapıyor.Ah o beyaz sirkenin dili olsa da konuşsa
Ay ben de denemek istiyorum nasıl yıkıyorsunuz
Tamam. Ben sana taktım galiba bugün hadi bakalim.Ettim yukarda
Hayrlı olsn inşallah kaç gün var adetinze bnde nerdeyse hiç belli olmayan çizgi gördüm ama psikolojikdiye düşündüm olmayan şeyi görüyorum dedm foto çekince sizinki gibi tertemiz göründü nezaman yumurtlama gördünüzVardı kuzum kan sonucum 18 çıktı
Takilalim canim ne guzel benim adimda merve ondam cekmisimdirTamam. Ben sana taktım galiba bugün hadi bakalim.
Amin kuzum bata 3 var çok heyecanlıyım amaTebrik ederim canim cok sevindim yeni yeni yerlesir bata kac gun vardi tam iki gunde bir kan vermeye bak rabbim utandirmasin
Catlamadigi icin mi doktora gitmistiniz . Normalde 36 saatte catliyo oncesindede yapsaniz sıkıntı olmaz sonucta spermin orda yasama sureside mevcut
Bilemedim. azraaam olaydı da sen benim takılmaları görseydin.Takilalim canim ne guzel benim adimda merve ondam cekmisimdir
Kuzum 5 i yumurtlama ama 6 sı da yumurtlama 7 si çatladıHayrlı olsn inşallah kaç gün var adetinze bnde nerdeyse hiç belli olmayan çizgi gördüm ama psikolojikdiye düşündüm olmayan şeyi görüyorum dedm foto çekince sizinki gibi tertemiz göründü nezaman yumurtlama gördünüz
Eşin test verdi mi canım?polikistik overım canım, gebe kalamadığım için gitmiştim yumurta takibi önerdi ve çatlatma yapalım dedi çok teşekkür ederim haklısın spermin yaşama süresi de var
Sakin ol canim cok yorma kendini yediklerine onem ver folik asit kullanmiyosan hemen basla bol su tuketimi kese icin cok gerekliymis daha cok ben esin tepkisini cok merak ediyorum nedense supriz filan yapiliyo ya direk onu dusunuyorumAmin kuzum bata 3 var çok heyecanlıyım ama