- 6 Ocak 2020
- 360
- 355
- 23
Virüs varken ne kadar doğru bilemiyorum yaa çekilmeyeceğim galiba ünv hastanesi bide durumlar ciddi.Bende adet olursam rahim filmi çektircem inşallah
Erken testler 4 günden fazla varsa yapıliyor.Yok diyolar ya erken test normal test diye fark ediyomu ondan sondum acemiligime ver
Psikolojimiz bozulur bence üzülürüz orda hep ben çok üzülürüm kesin her gebelik gaberinde içime oturuyoYok doğuracakların topiğine git orada bir seyler de öğrenirsiniz hep beraber.
Ben çektircrm ya daha fazla ertelemicem çok fazla yaygın olmadan çektireyim diyorum tüp bebek merkezinegidicrmVirüs varken ne kadar doğru bilemiyorum yaa çekilmeyeceğim galiba ünv hastanesi bide durumlar ciddi.
Iste bende onu soruyorum teste oyle yazmiyo yinede cikarmi diye sey yaptimErken testler 4 günden fazla varsa yapıliyor.
Çikar cıkar şimdi yap istersen.Iste bende onu soruyorum teste oyle yazmiyo yinede cikarmi diye sey yaptim
Ben bayadir bi dinlenmedeyim sonuca gore hareket yapcamAllah sonumuzu hayır etsin ya hamile kalacaz ya kafayı bozacaz bu gidişlemillet virüs panik ben eşimle okulların tatil olduğu haberini alınca 2 hafta çocuk yaparız diye düşünmeye başladım. Bat 27 mart dün yumurtlama bugün çatlamayı gördüm 29 martta test yapacam inşallah pozitif çıkar da geri işe depresyonla başlamam
Bende öylryim şimdi tatil oldu okul yok yorgun olmıcaö iyi olur dedim tam fırsatı dokuz aydır olmuyo bari dönüşüm muhteşem olsnAllah sonumuzu hayır etsin ya hamile kalacaz ya kafayı bozacaz bu gidişlemillet virüs panik ben eşimle okulların tatil olduğu haberini alınca 2 hafta çocuk yaparız diye düşünmeye başladım. Bat 27 mart dün yumurtlama bugün çatlamayı gördüm 29 martta test yapacam inşallah pozitif çıkar da geri işe depresyonla başlamam
Ay bekledim o kadar yarina odaklandim bekleyecegim varsa biraz daha ciksinÇikar cıkar şimdi yap istersen.
Misafirim var kuzum da öyle bi bakayım dedim sen napıyosun?
Ağız tadıyla temizlik bile yapılmıyor hamile olabilir miyim umuduyla cam silmek bile keyif vermiyorBen bayadir bi dinlenmedeyim sonuca gore hareket yapcam
Ben geçen hafta dip köşe yaptım vallaAğız tadıyla temizlik bile yapılmıyor hamile olabilir miyim umuduyla cam silmek bile keyif vermiyor
Ben de aynen devam denkleşemedik senle. Senin misafirler de bitmiyo.Misafirim var kuzum da öyle bi bakayım dedim sen napıyosun?
Hergün evi dip köşe siliyorum varsada durmaz gibi korona yüzünden dezenfekte etmeden duramıyorum çamaşır suyunun haddi hesabı yokAğız tadıyla temizlik bile yapılmıyor hamile olabilir miyim umuduyla cam silmek bile keyif vermiyor
Bende bugün test yaptm aynı böyleydi tertemizKızlar idrar testi yaptım bu şekilde Çıktı var mi sizce
Biz de 9 aydır deniyoruz inşallah pozitifi görürüz artıkBende öylryim şimdi tatil oldu okul yok yorgun olmıcaö iyi olur dedim tam fırsatı dokuz aydır olmuyo bari dönüşüm muhteşem olsninşallah nasip olur yumurtlamam galan denk gelmiyo uzarsa tatil bizim için anca öyle
Bitmiyor valla ben gitmiyorum kimseye gelmesinler diye bu aralar ama gelen geleneBen de aynen devam denkleşemedik senle. Senin misafirler de bitmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?