Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sonumuzu hayır etsin ya hamile kalacaz ya kafayı bozacaz bu gidişle millet virüs panik ben eşimle okulların tatil olduğu haberini alınca 2 hafta çocuk yaparız diye düşünmeye başladım. Bat 27 mart dün yumurtlama bugün çatlamayı gördüm 29 martta test yapacam inşallah pozitif çıkar da geri işe depresyonla başlamam

Ben bayadir bi dinlenmedeyim sonuca gore hareket yapcam

Bende öylryim şimdi tatil oldu okul yok yorgun olmıcaö iyi olur dedim tam fırsatı dokuz aydır olmuyo bari dönüşüm muhteşem olsn inşallah nasip olur yumurtlamam galan denk gelmiyo uzarsa tatil bizim için anca öyle

Ağız tadıyla temizlik bile yapılmıyor hamile olabilir miyim umuduyla cam silmek bile keyif vermiyor
Hergün evi dip köşe siliyorum varsada durmaz gibi korona yüzünden dezenfekte etmeden duramıyorum çamaşır suyunun haddi hesabı yok

Biz de 9 aydır deniyoruz inşallah pozitifi görürüz artık ama benim bütün arkadaşlarım okulların kapandığı ay hamile kaldılar stres yok diyorlar ama göreceğiz tatil de uzayacak gibi gözüküyor şu anki duruma bakılırsa hayırlısı demekten içim kurudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…