Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben baktırdım 3 ay önce normaldi

Ağız tadıyla temizlik bile yapılmıyor hamile olabilir miyim umuduyla cam silmek bile keyif vermiyor
Valla ben bugun yaptim az oncede soyledim yarin test yapcam diye sonuctan sonra yapiyim diye odaklandim baktim evin durumu iyi degil olmussuda allah onu nasip ettiyse benimle olur dedim öylece ise koyuldum cam silmedim burda saganak yagis var kar da ona eslik etti . Yumurtladiktan sonra dinlenmeye gectim ilk denemem esim varsa bisey olmasim diye yanasmiyo bide su korona

Yaaa biz yazın başladık tatilde olmadı valla sizde öyle olmalı 9 aysa tek değilmişim çok sevindim okul yorgunluk stres bide buna vakit ayrmak ayşarca çok zor değil mi tedavi görüyomusnz doktora gittiniz mi hiç

Ben baktırdım 3 ay önce normaldi
Bn daha rahim filmi çektirmedm sperm testi de yaptırmadık bu ay ysptrcam inşallah hazır okullar kapalıyken inşallah uzarsa rahat rahat giderim raporsuz klomen verdi bana doktor sekiz ay olmayınca testlerm normaldi size vermedi sanırım deneynmi dedi

Hergün evi dip köşe siliyorum varsada durmaz gibi korona yüzünden dezenfekte etmeden duramıyorum çamaşır suyunun haddi hesabı yok
Camaşır suyunu çok kullanırsan bu sefer de klasik bakteriler direnç kazanıyomuş beybi haberin olsun.

Biz haziranda başladık bi dış gebeliğim oldu. Doktora gittim de ultrasonla baktı bi kere hamile kalmışsın bir şeyin yok senin dedi gönderdi. Eşim de bi tuhaf çözemedim doktor değiştirmeye yanaşmıyor. Kocakarı yöntemleriyle ilerliyorum soğan kürü falan kullandığım en teknolojik şey ovulasyon testi oldu şimdiye kadar okul stresi olmaz diyoruz ama öğrenciler bir yandan veliler diğer yandan idaresi milli eğitimi kutlama programları şu bu derken çok yoğun oluyor vebal de büyük olunca stres hakikaten çok oluyor. Siz tedavi görüyor musunuz doktora gittiniz mi

Yok vermedi daha biz 4 aydır deniyoruz henüz. Ben ilk ay yaptırdım kontrolleri iyi çıktılar, 6 ay sonra gel bi daha degerlendirelim dedi.

Kolonya da öyle astımım var kolonya kokusundan tıkanıyorum eşim de kolonyayla banyo yapıyor. Virüsten öleceğine astımdan öl diyecek utanmasa
Beyaz sirkeyle yapın kızlar daha çamaşır suyu zararlı yaa dikkat edin

Yok vermedi daha biz 4 aydır deniyoruz henüz. Ben ilk ay yaptırdım kontrolleri iyi çıktılar, 6 ay sonra gel bi daha degerlendirelim dedi.
Anladm dokuz ay demiştiniz ondan öyle dedim bende en başta yaptrmıştm normal dedi ama pek ayrntılı değilmiş hangi ildesinz

Hadi ya bilmiyodum sağol
Benim bi teyzem ozel hastanede yenidogan ünitesindeydi. Yani ekstra hijyenli ortam. Bana kızardı camaşır suyu konusunda. Ben duruma gıre haftada mümkünse 15 günde bir kullanıyorum. Sulandırılmıs haliyle elbette. Yani temizlik kovasında filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…