Ben baktırdım 3 ay önce normaldiBenmde bikaç ay önce olmuştu ağrı göğüslermde prolaktinim yükselmiş gene şimdi ağrım çok fazla azalıp artıyo gene prolaktinmi yükseldibilmiyorum ozaman kesin hamileyim demiştim adet olumca yıkılmştm
Valla ben bugun yaptim az oncede soyledim yarin test yapcam diye sonuctan sonra yapiyim diye odaklandim baktim evin durumu iyi degil olmussuda allah onu nasip ettiyse benimle olur dedim öylece ise koyuldum cam silmedim burda saganak yagis var kar da ona eslik etti . Yumurtladiktan sonra dinlenmeye gectim ilk denemem esim varsa bisey olmasim diye yanasmiyo bide su koronaAğız tadıyla temizlik bile yapılmıyor hamile olabilir miyim umuduyla cam silmek bile keyif vermiyor
Koronadan başımıza bir şey gelmese bir gün çamaşır suyundan zehirleniriz muhtemelen oksijenden çok çamaşır suyu soluyorumHergün evi dip köşe siliyorum varsada durmaz gibi korona yüzünden dezenfekte etmeden duramıyorum çamaşır suyunun haddi hesabı yok
Yaaa biz yazın başladık tatilde olmadı valla sizde öyle olmalı 9 aysa tek değilmişim çok sevindim okul yorgunluk stres bide buna vakit ayrmak ayşarca çok zor değil mi tedavi görüyomusnz doktora gittiniz mi hiçBiz de 9 aydır deniyoruz inşallah pozitifi görürüz artıkama benim bütün arkadaşlarım okulların kapandığı ay hamile kaldılar stres yok diyorlar ama göreceğiz tatil de uzayacak gibi gözüküyor şu anki duruma bakılırsa hayırlısı demekten içim kurudu
Bn daha rahim filmi çektirmedm sperm testi de yaptırmadık bu ay ysptrcam inşallah hazır okullar kapalıyken inşallah uzarsa rahat rahat giderim raporsuz klomen verdi bana doktor sekiz ay olmayınca testlerm normaldi size vermedi sanırım deneynmi dediBen baktırdım 3 ay önce normaldi
Çamaşır suyu kokusu dokunuyor normalde ama yeterki virüs ölsün mantığıKoronadan başımıza bir şey gelmese bir gün çamaşır suyundan zehirleniriz muhtemelen oksijenden çok çamaşır suyu soluyorum
Hahah domestosla kardeş olduk biz deKoronadan başımıza bir şey gelmese bir gün çamaşır suyundan zehirleniriz muhtemelen oksijenden çok çamaşır suyu soluyorum
Camaşır suyunu çok kullanırsan bu sefer de klasik bakteriler direnç kazanıyomuş beybi haberin olsun.Hergün evi dip köşe siliyorum varsada durmaz gibi korona yüzünden dezenfekte etmeden duramıyorum çamaşır suyunun haddi hesabı yok
Biz haziranda başladık bi dış gebeliğim oldu. Doktora gittim de ultrasonla baktı bi kere hamile kalmışsın bir şeyin yok senin dedi gönderdi. Eşim de bi tuhaf çözemedim doktor değiştirmeye yanaşmıyor. Kocakarı yöntemleriyle ilerliyorum soğan kürü falan kullandığım en teknolojik şey ovulasyon testi oldu şimdiye kadarYaaa biz yazın başladık tatilde olmadı valla sizde öyle olmalı 9 aysa tek değilmişim çok sevindim okul yorgunluk stres bide buna vakit ayrmak ayşarca çok zor değil mi tedavi görüyomusnz doktora gittiniz mi hiç
Yok vermedi daha biz 4 aydır deniyoruz henüz. Ben ilk ay yaptırdım kontrolleri iyi çıktılar, 6 ay sonra gel bi daha degerlendirelim dedi.Bn daha rahim filmi çektirmedm sperm testi de yaptırmadık bu ay ysptrcam inşallah hazır okullar kapalıyken inşallah uzarsa rahat rahat giderim raporsuz klomen verdi bana doktor sekiz ay olmayınca testlerm normaldi size vermedi sanırım deneynmi dedi
Kolonya da öyle astımım var kolonya kokusundan tıkanıyorum eşim de kolonyayla banyo yapıyor. Virüsten öleceğine astımdan öl diyecek utanmasaÇamaşır suyu kokusu dokunuyor normalde ama yeterki virüs ölsün mantığı
Beyaz sirkeyle yapın kızlar daha çamaşır suyu zararlı yaa dikkat edinKolonya da öyle astımım var kolonya kokusundan tıkanıyorum eşim de kolonyayla banyo yapıyor. Virüsten öleceğine astımdan öl diyecek utanmasa
Anladm dokuz ay demiştiniz ondan öyle dedim bende en başta yaptrmıştm normal dedi ama pek ayrntılı değilmiş hangi ildesinzYok vermedi daha biz 4 aydır deniyoruz henüz. Ben ilk ay yaptırdım kontrolleri iyi çıktılar, 6 ay sonra gel bi daha degerlendirelim dedi.
Hadi ya bilmiyodumCamaşır suyunu çok kullanırsan bu sefer de klasik bakteriler direnç kazanıyomuş beybi haberin olsun.
Onunla havluları yıkıyorum yumuşacık yapiyorBeyaz sirkeyle yapın kızlar daha çamaşır suyu zararlı yaa dikkat edin
Bnmde normaldi bir ayda değişti birden ekimde farklı kasmda faeklıydıBen baktırdım 3 ay önce normaldi
Benim bi teyzem ozel hastanede yenidogan ünitesindeydi. Yani ekstra hijyenli ortam. Bana kızardı camaşır suyu konusunda. Ben duruma gıre haftada mümkünse 15 günde bir kullanıyorum. Sulandırılmıs haliyle elbette. Yani temizlik kovasında filan.Hadi ya bilmiyodumsağol
Yok kuzum kan sonucum çıktı 18Önceki testini attın mı buraya ben goremedim canım.
Kuzum 18 çıktı nasılSakin olmaya bakalim canım cevremde bir suru örnek var yapacak bisey yok denemeye devam olmazsa da rabbim bu sekilde sınamasın hic kimseyi ne diyim . Sonucu hemen paylas bizimlede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?