- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Sakin olmaya bakalim canım cevremde bir suru örnek var yapacak bisey yok denemeye devam olmazsa da rabbim bu sekilde sınamasın hic kimseyi ne diyim . Sonucu hemen paylas bizimledeEn fazla iki saate kadar çıkar ama ilk beş dakikada çizgi çıkmıştı canım ondan gidip hemen kan verdim normalde ışıklarda bakardım olmazdı bilmiyorum korkuyorum ağlayasım var benim
Valla bendede bir suru belirti var ama bisey diyemiyorum . Cok sık idrarim geliyo bu sıra kasiklarim belim agridi gerci bugun temizlik yaptim markete gittim aslinda bunlari yarim yapcaktim testen sonra aman dedim Allah nasip ettiyse iyecek ekmek varsa olsa bile bisey olmaz diye gaza geldim
Ay evet öyle olmusBen burdaydım zaten siz yeni geldiniz
Dur ben alayım bu fotoyu her gün acaba hamilemiyim diye bin tane konu açılıyo. Sağa sola yapıştırır dururum.
Bi de bu birinin storysi sankim. Kimin kaynak ne dicem ben bunu paylaşırken.
Tamda öyle
Valla yumurtlamada şişerdi inerdi bu sefer hiç inmiyo uçları da bi garipMiyuuumevdimden galiba kız benim de çok fena normalde hiç ağrımaz. Benim de dün ultra erken negatifti.
Ay hadi inşallah. Ben nisan topiğinde takılmaya başladım bile.Valla yumurtlamada şişerdi inerdi bu sefer hiç inmiyo uçları da bi garipsabah inmişti testte de çıkmayınca amaaan regl gelir dedim. Sonra yine şişti. Bi de ateşim çıkıyo 37lerde 2-3 gündür. Noluyo bize yahu
Ben de geleyim yaa yoktur kuruntudur benimki kesinAy hadi inşallah. Ben nisan topiğinde takılmaya başladım bile.
Telefonun ışıldsğınk açarak kendiniz bakın hayalet çizgi var mı diyeKızlar idrar testi yaptım bu şekilde Çıktı var mi sizce
Dur ben alayım bu fotoyu her gün acaba hamilemiyim diye bin tane konu açılıyo. Sağa sola yapıştırır dururum.
Yazar üzerinde zaten canım.Arkadaslar bu srada benim yarin bata iki gunum kaliyo bebetime marka almistim elimde 2 tane var eczaneye sormadim erken mi normal mi biliyomusunuz
Gelme gelme kasım annelerine mi gidiyon aralık annelerine mi gidiyon artık oraya git.Ben de geleyim yaa yoktur kuruntudur benimki kesin
Erken filan yazmiyo yarin yapsam gostermeyecek mi yaniYazar üzerinde zaten canım.
Yav ne kadar da çaylaksın bebeğim sen.Erken filan yazmiyo yarin yapsam gostermeyecek mi yani
Doğuranlara mı gitsemGelme gelme kasım annelerine mi gidiyon aralık annelerine mi gidiyon artık oraya git.
Yok diyolar ya erken test normal test diye fark ediyomu ondan sondum acemiligime verYav ne kadar da çaylaksın bebeğim sen.
Gösterir. Yani regle 3 4 gün kala bile silik de olsa gösterir eğer varsa. Geç döllenme ihtimali varsa göstermez sadece.
Benmde bikaç ay önce olmuştu ağrı göğüslermde prolaktinim yükselmiş gene şimdi ağrım çok fazla azalıp artıyo gene prolaktinmi yükseldibilmiyorum ozaman kesin hamileyim demiştim adet olumca yıkılmştmValla yumurtlamada şişerdi inerdi bu sefer hiç inmiyo uçları da bi garipsabah inmişti testte de çıkmayınca amaaan regl gelir dedim. Sonra yine şişti. Bi de ateşim çıkıyo 37lerde 2-3 gündür. Noluyo bize yahu
Yok doğuracakların topiğine git orada bir seyler de öğrenirsiniz hep beraber.Doğuranlara mı gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?