Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecikmen varmış canım test yap varsa çıkar yoksa da doktora gidersin gecikme için
11.de yaptım testi ama 1 tanesi silik ama görünürdü diğeri negatifti ikisini de ayni gün yaptım, cuma günü kan verecem kesin sonuç olsun diye

11.de yaptım testi ama 1 tanesi silik ama görünürdü diğeri negatifti ikisini de ayni gün yaptım, cuma günü kan verecem kesin sonuç olsun diye
Anladim cumaya bi cok kisininki gerceklescek o zaman kara cumami neyse

Kızlar merhaba yardımcı olabilir misiniz? Cumartesi doktora gittim adetimin 11.günüydü sağ kasığında tek yumurta 14mm olmuş dedi salı günü tekrar gel dedi çatlatalım bugün gittim rahmin kalınlaşmış 18.5mm olmuş çok kaliteli dedi çatlatma iğnesi yazdı ovitrelle diye bi iğne perşembe günü sabah 10da vurdur dedi. Ve vurdurduktan sonra 3gün boyunca birliktelik önerdi. Acaba öncesinde de ilişkiye girsek mi? Az önce de sağ kasığımda ağrı başladı 3gündürde akıntım mevcut acaba çatlayabilir mi kendiliğinden ne yapmalıyım sizce

Catlamadigi icin mi doktora gitmistiniz . Normalde 36 saatte catliyo oncesindede yapsaniz sıkıntı olmaz sonucta spermin orda yasama sureside mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…