Bence degerledirin tabi en onemli gunlerBir şey daha sormak istiyorum benim testim dün pik yaptı sabah da iki çizgi aynı koyulukta cıktı. Akşam tekrar test yaptım çatlama var mı yok mu emin olamadım. Dünü değerlendirdim bugünü de değerlendirsem mi sizce
Adetinin kacinxi gununde basladin kac gun oldi yapali? Ikinci cizginin ilk kadar koyu olmasi hata ondanda koyu olmasi lazm yumurta buyudugunde. Ve o durumdan sonra tekrar ertesi gun yaptiginda silik cikiyorsa catlamistir.istersen msj bölümünden yazabilirsin yardimci olurum anliyorum bende yapa yapaKızlar bugün Ovülasyon testi yaptım ben bu şekilde nasıl sizce
Bir asker hikayesi var ya benim mottom o su siralar.Komutan geliyor denetimde bakiyor ki soguk sana bir yelek yollacagim diyor unutuyor sonra da.Asker sabah oluyor.Sabaha umutsuzca olmamak icin savasmaya her an hazirimYav niye hemen umutları tüketiyonuz ya
Cok sacma yahu zaten gebelige hazırlık adi ustunde senin kan tahlillerini almasi lazmdi ay basi ortasi ve sonu olarak 3 defa gitmeliydin oyle yapmaliydi ki hormon takibini yapacakti. Yazik bu turkiyedeki doktorlar da bi acayip enayi yerine koyuyorlar. Ben almanyada yasiyorum burda ki muameleyi gorsen sasarsin. Doktor gelip seni cagirip odasina kadar eslik ediyor ve her lafini dinliyor ve butun tetkikleri yapiyorkızlar bugun gebelıge hazırlık için kadın dogum uzmanına gıttım ultrasonla bakıp kistimin olmadıgını söyledı alttan muayenede rahım agzı kızarıklıgımın ve hafıf akıntım oldugunu soyledı bunlar için fitil ve hap verdı enfeksıyon varsa gebelık olusmuyormus dedım yok oyle bırsey dedı ama bır kan testı bıle yapmadı degerlerıme bakmak için illa özelemı gıtmek lazım yaaa insanın yuzune bakmıyorlar kendımı asalak gıbı hıssettım
Sana yine onları demiş bana sadece yumurtaliklarima bakarak sebepsiz infertilite demiştikızlar bugun gebelıge hazırlık için kadın dogum uzmanına gıttım ultrasonla bakıp kistimin olmadıgını söyledı alttan muayenede rahım agzı kızarıklıgımın ve hafıf akıntım oldugunu soyledı bunlar için fitil ve hap verdı enfeksıyon varsa gebelık olusmuyormus dedım yok oyle bırsey dedı ama bır kan testı bıle yapmadı degerlerıme bakmak için illa özelemı gıtmek lazım yaaa insanın yuzune bakmıyorlar kendımı asalak gıbı hıssettım
Ay yok nerdeeee sureklı bı iğneleme derdınde ama fırsat vermedım catala otur dedı sankı cok afedersın essek var orda oranı kaldır burayı ac söyle dur bıde ses tonu bı garıp bellı yanı küçümsediği soyledım kan testı yapmıycakmısınız dıye cok erken gerek yok dedıCok sacma yahu zaten gebelige hazırlık adi ustunde senin kan tahlillerini almasi lazmdi ay basi ortasi ve sonu olarak 3 defa gitmeliydin oyle yapmaliydi ki hormon takibini yapacakti. Yazik bu turkiyedeki doktorlar da bi acayip enayi yerine koyuyorlar. Ben almanyada yasiyorum burda ki muameleyi gorsen sasarsin. Doktor gelip seni cagirip odasina kadar eslik ediyor ve her lafini dinliyor ve butun tetkikleri yapiyor
Salak mı bunlar ya gercekten zor tutuyorum kendımı okumak cahıllıgı alıyor ama esseklık bakı malesefSana yine onları demiş bana sadece yumurtaliklarima bakarak sebepsiz infertilite demişti1 ayim aglamakla geçti en sonunda şikayet ettim soruşturma başlatıldı işinden uzaklaştırılmış Doktor olup halden anlamıyorlar ki bu anlattığım olay ilk ayimdi korunmasiz
Başlarından savıyorlar. Ben İstanbul Hasekiye gitmiştim oda devlet nasıl özel muamele görmüştüm bidaha devlete gidersem kesinlikle orası gibi eğitim ve araştırma hastanesi seçicemSalak mı bunlar ya gercekten zor tutuyorum kendımı okumak cahıllıgı alıyor ama esseklık bakı malesef
Bence doktor değiştirin.Ay yok nerdeeee sureklı bı iğneleme derdınde ama fırsat vermedım catala otur dedı sankı cok afedersın essek var orda oranı kaldır burayı ac söyle dur bıde ses tonu bı garıp bellı yanı küçümsediği soyledım kan testı yapmıycakmısınız dıye cok erken gerek yok dedı
Kuzum benim adete bir hafta felan var ben yumurtlama gördüm belki ikinci yumurtlama olur diye yaptımAdetinin kacinxi gununde basladin kac gun oldi yapali? Ikinci cizginin ilk kadar koyu olmasi hata ondanda koyu olmasi lazm yumurta buyudugunde. Ve o durumdan sonra tekrar ertesi gun yaptiginda silik cikiyorsa catlamistir.istersen msj bölümünden yazabilirsin yardimci olurum anliyorum bende yapa yapa
Bir hafta komple değerlendirebilirim hamile kalacağımı bilsemBence degerledirin tabi en onemli gunlersilik ciksin testiniz oyle birakirsiniz.. Ben bu ay ovulasyon Testi kullanmadim ama duzenli benim bide yumurtlama agrisi yasiyorum ordan bilmiyorum.. biz once ki gunu degerlendirmistik bide bugun degerlendirip beklemeye baslayacam..
Günaydın kuzumGünaydın kızlar
Günaydın kızlarGünaydın kuzum
Bat 20 si mi kuzum hayırlısı belki vardır belli olmaz adet gelmedikçe umut varKızlar günaydın, bata 3 gün var test yaptım tertemiz negatif
Göğüslerim dün geceye kadar şişti, sabah inmiş ordan bi kıllandım zaten.
Evet 20si. Öyle de ne bilim sanmıyorum göğüsler de indikten sonra. Regl gelir benim yine kesin.Bat 20 si mi kuzum hayırlısı belki vardır belli olmaz adet gelmedikçe umut var
Ben tedavi başlıyalı 3 ay oldu.Göğüslerim hep adet öncesi şişerdi şimdi 3 aydır hiç şişmiyorlar o belirti artık yok bendeKızlar günaydın, bata 3 gün var test yaptım tertemiz negatif
Göğüslerim dün geceye kadar şişti, sabah inmiş ordan bi kıllandım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?