Kız nerde bu nisan topiği beni de alın, mart bitmeden kaldık yine nisana offfffffffUltra erken gebelik testi yaptım sonuç negatiffff.
Nisan topiğine geçiyom ben.
TamamUmutlaniyorum demw soyle seyler
Dur alayım. Bizde topikler bitmeeez.Kız nerde bu nisan topiği beni de alın, mart bitmeden kaldık yine nisana offfffffff
Dur bakalim elimde normal test var canım sıkılırsa tekrar yaparım 2 3 gün sonra.Erken yapmış olabilirsin kuzum bence 2 3 gün sonra tekrar yap
Amin kuzum bende kist yapınca Doktorum doğum kontrol hapı vermek istedi Ama ben kabul etmedim soğan kürü yaptınEvet canım kullanmamaya karar verdim, Allah’ım böyle de nasip eder belki, isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hamilesin canım tebrik ederimkızlar bu sabah bunu yazmıştm smdi eve geldmgebelik testi yaptım sanırım pozitif heycandan ölce
Bu arada alttan ara ara iğne batması gibi şeyler oluyo ama çok canım acıyo ya,uzun sürse bağırıcam Allah'tan kısa sürüyoKızlar birşey sorucam sağ yumurtalığımda hafif sancı vardı elimle dokundum aşırı ağrıdı,bastırınca çok aşırı acıyo,bu normal mi? Ümitlenmek istemiyorum ama garip geldi bu durum,bi de 3 gündür ateşim var yüzüm alev gibi,sık sık idrara çıkıyorum. Yumurtlamamın üstünden 6 gün geçti. Psikolojiktir bunlar değil mi ya,boşuna ümitlenmeyim
Sabredebilsem keskeErken gebelik bat a 3 ya da 4 gün kala daha net sonuç verir bence. Ha insan stresten bi an önce öğrenmek istiyor ama sabretmek en iyisi
Beni de alin ya bende ovulasyon testimi bile soyledim umut yok yaniDur alayım. Bizde topikler bitmeeez.
Yav niye hemen umutları tüketiyonuz yaBeni de alin ya bende ovulasyon testimi bile soyledim umut yok yani
Var hayirli olsun..Eki Görüntüle 2605730 Kızlar ne dersiniz? Bugün adet olmam gerekiyordu.
Var hayirli olsun..
On gün sonra çıkar mı benim de bugün ovulasyon günüm ne zaman test yapmaya başlasam acabaBenimde bugun ovulasyon gunum. On gun sonra test yapmaya baslarim:)
Evde testiniz varsa kendinizde yukselmeyi takip edebilirsiniz nasil olsa bencede mantikli su ara gitmemek..Teşekkürler inşallahAma daha şu korona durulana kadar hemen kan vermeyeyim diyorum.
Varsa silikte olsa cikiyor on gun sonra..On gün sonra çıkar mı benim de bugün ovulasyon günüm ne zaman test yapmaya başlasam acabatest bağımlısı oldum yapmadan duramıyorum
Bir şey daha sormak istiyorum benim testim dün pik yaptı sabah da iki çizgi aynı koyulukta cıktı. Akşam tekrar test yaptım çatlama var mı yok mu emin olamadım. Dünü değerlendirdim bugünü de değerlendirsem mi sizceVarsa silikte olsa cikiyor on gun sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?