- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
Cok yine de ya .kiralar nasil orada255 tl ödedik
Ben sicaktan agladigimi biliyorumNormalde sıcağa hiç gelemeyen ben muhtemelen buhranlar geçiririmhayırlısıyla hamile kalalım da ona da katlanırız artık
Nasıll yaniAy herkes minyon grupta
KemerköprüAa çok sevindim. Neresindesin.
Bugun herkes fotoları profil yaptı herkes minyon tipli sende öylesinNasıll yani
Olur tabiki çok sevinirimBen de ismetpaşaGörüşelim bi gün.
Aa o zaman yalovalı olan benim seninki sayılmazOlur tabiki çok sevinirim ☺ Şu an istanbulda yaşıyorum ama sık sık geliyorum ☺
1+1 1750 tl sonrası da 2000 tl den başlıyor satılıklar desen uçuyor zatenCok yine de ya .kiralar nasil orada
Yaa öyle deme çok özlüyorum zaten memleketimiAa o zaman yalovalı olan benim seninki sayılmaz
Kiralarda cok yuksek ya 1+1de de yasam zordur1+1 1750 tl sonrası da 2000 tl den başlıyor satılıklar desen uçuyor zaten
Adaşız da aynı zamandaAa o zaman yalovalı olan benim seninki sayılmaz
Aynen çok yüksek maalesefKiralarda cok yuksek ya 1+1de de yasam zordur
Ben de ismetpaşaGörüşelim bi gün.
Firsatcilar cok valla buradada iyo bir evde oturmak istiyorsan 1800Aynen çok yüksek maalesef
Her türlü soruya bilsem de bilmesem de yanıt veririm. Gönder gelsin.Grubun kidemlilerinden goruyorum seni bizi bir aydinlat
Sence kac ay akisina birakip hamis olmayi beklemeliyiz?İkinci sorum beklenen adetten kac gun once test yapmaliyim ?Ucuncu sorum test umutsuzluk getirir mi ?Her türlü soruya bilsem de bilmesem de yanıt veririm. Gönder gelsin.
Folik asit doktor onerdi aliyorum senin ozel bir onerin var miHer türlü soruya bilsem de bilmesem de yanıt veririm. Gönder gelsin.
Simdi ilk ay ihtimal yüzde 20 imis. 1 yıla kadar da herhalde farki kombinaslarla denenme imkânı olduğundan kesinlikle 1 yıla kadar beklenmeli. Reglden önce test yapılmamalı ınsanı büsbütün strese sokuyor bu idrar testleri. Haa ben baştan stresimi yaptım zaten regli beklemek çok zor diyorsan maks regle 4 5 gün kaladan başlayan tarihlerde. Imkânın varda kan ver. Idrar testi sıkıntılı olay. Eğer ovulasyon testi ile yumurtlama gününü takip etmiyorsan cok geç de yumurtlayabilirsin ya da 2. Kez bile yumurtlayabilirsin ihtimal düşük de olsa bu teste yansımaz hemen. Bence 6 aya kadar olmadıysa eş o ara test yaptırmalı değerlerde düşüklük varsa bir an önce onu düzeltme çalışmalarına başlanmalı.Sence kac ay akisina birakip hamis olmayi beklemeliyiz?İkinci sorum beklenen adetten kac gun once test yapmaliyim ?Ucuncu sorum test umutsuzluk getirir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?