Dayann bakma o belirtilere.Selam benim bat 19 mart ve sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor acaba bu belirti mi bir de dünden beri çok midem bulanıyor bu ay pek belirti takip etmeyeceğim dedim ama yine de dayanamıyorum.
Belirtim var diyene uyguladığımız tarifeSelam benim bat 19 mart ve sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor acaba bu belirti mi bir de dünden beri çok midem bulanıyor bu ay pek belirti takip etmeyeceğim dedim ama yine de dayanamıyorum.
Ben de seni çağıracaktım.Belirtim var diyene uyguladığımız tarife
En iyisi beklemek teşekkür ederimBelirtim var diyene uyguladığımız tarife
Diyarbakirli benim esim ben marasliyimEvet urfaliyim sen? Halfeti saklı cennet güzeldir
Diyarbakirli benim esim ben marasliyim
Biz yazin serinlige muhtacizEvet canım ama akşam serin oluyor
Siz naptinizBurdan iyidir walla her yer pahalı ve kazıklıyor benim bile başıma geldi
Kuzenim eşi ben plaja gittik 2 kola bi soda içtik hava kötülemişti o zaman eve kaçalım dedik hesap 575 tl geldi
Biz icinden geciyoruz hep.Gezme firsatim da oldu merkezi .Siverekte de arkadasim var guzel sehir.Yakınız yine de
Biz icinden geciyoruz hep.Gezme firsatim da oldu merkezi .Siverekte de arkadasim var guzel sehir.
Burada ayni col sicagi konusunda nefes aldirmiyor birde hamisnolursak nolur bilmiyorumYazın çöl sıcağı olmasa güzel şehir evetben de maraş antep ve diyarbakır a gittim güzellerdi
255 tl ödedikSiz naptiniz
Burada ayni col sicagi konusunda nefes aldirmiyor birde hamisnolursak nolur bilmiyorum
Ay herkes minyon grupta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?