• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heh isteme olayına kendini kaprırmadan sakin sakin devam et sen. Ben kesinlikle çoğumuzun stresten olmadiğından eminim.
Bence de stresten hiç bir sıkıntım yok eşimde de bende de bekliyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun bu saldım iyice doktorda bu ay olmazsa aşılama yaparız diye

Bence de stresten hiç bir sıkıntım yok eşimde de bende de bekliyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun bu saldım iyice doktorda bu ay olmazsa aşılama yaparız diye
Yani tüp bebek düşnenler basarısız denemeden sonra tamam olmuyo dedikleri bıraktıkları ay pat diye hamile kalıyo. 🤷🏻‍♀️

3aydir istiyorum .Doktora gittim iste 3ay once sorun yok bekle hamile kalmayi dedi bende heyecanliyim
Tamam daha yeni denemeler yani. 1 yıla kadar mudahale etmiyorlar zaten doğrusu da bu. Ama eşin de bi test versin bazen morfoloji filan düşük çıkıyo zor düzeliyomuş. Eğer onda da sorun yoksa rahat rahat çalışmalara devam edersiniz.

Heh isteme olayına kendini kaprırmadan sakin sakin devam et sen. Ben kesinlikle çoğumuzun stresten olmadiğından eminim.
benımkıde stresten olmuyor dr a gıttım tahlıllerde hıcbır sıkıntı yok , ama bnm stresım baska olacakmı dıye dusunmuyor degılım kafama takmıyorum sadece evliliğimdekı stres benı mahfeden

Hello girls! Ben de bu ayın sonunda 27 yaşında olacağım öğretmenim profilimdeki benim 1 buçuk yıldır evliyim 10 aydır bebiş istiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😊😍

Back