Bende erkn dıye dusunuyorum 2 gun sonra tekrarlıycam inş bu ılk ayım rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat versın inşBiraz dağılmış gibi canım
Bu kadar erken mümkün değil.
Amin inş etmem mi yoksada durmak yok allahtan ümit kesilmezCanım inşallah vardır haber et bize
2 gün sonra tekrarlama yine erken.Bende erkn dıye dusunuyorum 2 gun sonra tekrarlıycam inş bu ılk ayım rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat versın inş
Cok beklemedı 1 saat falan ondanda olmus olabılır nasıp kısmet artıkBekleme felan oldu mu 1 saatten sonra böyle oluyor daha önce yaşadım baya umitlenmistim
Ben diğer kızımıda 7 gun önce boyle bır testle ögrendım silik cıkmıstı bundan daha belırgındı ama olsun heycan olur2 gün sonra tekrarlama yine erken.Erken gebelik testleri bile en erken 6 gün öncesinde gösterebiliyor.
Sürtünseydiniz ya gülüm.Ben artik test sapigi olmusum
Buay korundum halde test yapıyorum
Korunmadim olmadi korundum belki olur diye
Ben artik test sapigi olmusum
Buay korundum halde test yapıyorum
Korunmadim olmadi korundum belki olur diye
yumurtlama zmanai sureboyunca iliskiye girmedimGeri çekilmeyle mi korundunuz yoksa
yumurtlama zmanai sureboyunca iliskiye girmedim
suan rahim filminden sonra korundumBi sonraki aya artık
Yap at bize varsa silik de olsa çıkar büyük ihtimalle. Ben de 2 3 gün kala yapcam.Günaydın kızlarbenim bat 15 mart, göğslerimde şişkinlik ve sızlama var 1 haftadır kasıklarda hiç bir batma ağrı vs yok evde şuna kaset tipi test var sizce yapayım mı acele etmiyeyim mi
suan rahim filminden sonra korundum
Ve mantarolcm sanki kaşıntı basladi sanki
Cnm sikildi yaa
Günaydin canim. Yapabilirsin gosterebilir gec dollenme filan olmadiysa ama ilk idrarla yapman daha mantıklı yada 2 gün daha bekleyebilirsin kesin sonuc icin .Günaydın kızlarbenim bat 15 mart, göğslerimde şişkinlik ve sızlama var 1 haftadır kasıklarda hiç bir batma ağrı vs yok evde şuna kaset tipi test var sizce yapayım mı acele etmiyeyim mi
bana korun dedi simdi mnatar oldum yaaakinti yok kasintim varBi doktora git canım ben de 2 gün önce çekildim bana dr korunmana gerek yok dedi. Ama sancı tutuyor arada inşallah Normaldir
Sivi tuketimini azaltin daha net cikar o zaman ilk idrar degilse bile..Şöyle kızlar ilk idrar değil işte o yüzden kafam karıştı su içmiştim çok sıkıştım şuna yapayım bari tekrarlarım pazar günü negatif çıkarsa da
bana korun dedi simdi mnatar oldum yaaakinti yok kasintim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?