Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende erkn dıye dusunuyorum 2 gun sonra tekrarlıycam inş bu ılk ayım rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat versın inş
2 gün sonra tekrarlama yine erken. Erken gebelik testleri bile en erken 6 gün öncesinde gösterebiliyor.

Günaydın kızlar benim bat 15 mart, göğslerimde şişkinlik ve sızlama var 1 haftadır kasıklarda hiç bir batma ağrı vs yok evde şuna kaset tipi test var sizce yapayım mı acele etmiyeyim mi

Günaydın kızlar benim bat 15 mart, göğslerimde şişkinlik ve sızlama var 1 haftadır kasıklarda hiç bir batma ağrı vs yok evde şuna kaset tipi test var sizce yapayım mı acele etmiyeyim mi
Yap at bize varsa silik de olsa çıkar büyük ihtimalle. Ben de 2 3 gün kala yapcam.

Günaydin canim. Yapabilirsin gosterebilir gec dollenme filan olmadiysa ama ilk idrarla yapman daha mantıklı yada 2 gün daha bekleyebilirsin kesin sonuc icin .

Şöyle kızlar ilk idrar değil işte o yüzden kafam karıştı su içmiştim çok sıkıştım şuna yapayım bari tekrarlarım pazar günü negatif çıkarsa da

Şöyle kızlar ilk idrar değil işte o yüzden kafam karıştı su içmiştim çok sıkıştım şuna yapayım bari tekrarlarım pazar günü negatif çıkarsa da
Sivi tuketimini azaltin daha net cikar o zaman ilk idrar degilse bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…