Aynen öyle canım. Nasip ya her seyin bollugundayız illa ki bir seyle imtihan olmamız gerekiyor.Olacak inşallah cnm. Ya bu eski kadınlar kocalarına sarılsa hamile kalıyordu şimdikiler neden bu kadar zor oldu ki. Bence hep ilaçlı gdo lu yiyeceklerden ne yediğimiz belli değil mübarek
Valla burda herkes çocuk gelinBen 22 yim daha küçüğüm benn
Aynen cnm ama keşke evlatla olmasaydı imtihanAynen öyle canım. Nasip ya her seyin bollugundayız illa ki bir seyle imtihan olmamız gerekiyor.
Ben halimden memnunum çok şükürValla burda herkes çocuk gelin
Valla ben erken evliliklere şidddetle karşı çıkanlardanım. Sen akıllıymışsın ilerletebilmişsin belki ama çoğu daha kendini tanımadan karakteri oturmadan bi ton sorumluluğa giriyor sonra da patlıyo bi yerde. O arada çocuk da olmuş oluyo sonra düşüyolar bdvye. Aman aman senin aile huzurunu Allah bozmasın.Ben halimden memnunum çok şüküriyiki erken evlenmişm çocuklarımla aramda çok fark olmamış olacak
olur gider ya üzülme rabbimin bi bildiği vardır inş sende bu Ay hamiş kalırsınYaşıtmışız ayol. He senin bebe varmış ondan klomen vermemişlerdir canım. Ben daha birinciye uğraşıyorum.
Amin canım heo beraber inşallah. Doğru zamanı bekliyoruz.olur gider ya üzülme rabbimin bi bildiği vardır inş sende bu Ay hamiş kalırsın
evet 18 de evlendim1.ye hemen hamile kalmıştım 2. uğraştırıyor Allahım ne zamn nasip ederseMaşallah sende benim gibi 18 lik mi evlendinsen söyle Çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum diye yoksa her doktor yapmıyor
Ay iş herkesden mutlu haberler alırız bu Ay baya bisiler yapcam ben bakalım ovu testi incir kürü hatta becerebilirsem ateş olcumude yapcamolur gider ya üzülme rabbimin bi bildiği vardır inş sende bu Ay hamiş kalırsın
Önem vermek değil ama ben hesaplama yapmıştım çin takviminde.Kızlar cin takvimine önem veren var mi
30 yaşındayım 3 yaşında bi oğlum var. Mart ve mayis harici hamile kalırsam bu yıl hep erkek görünüyo da cin takvimine gore o yüzden sordum doğru mu acabaÖnem vermek değil ama ben hesaplama yapmıştım çin takviminde.
Allaha şükür bi sorun olmadı iyiki evlenmişm diyorum saol cnmValla ben erken evliliklere şidddetle karşı çıkanlardanım. Sen akıllıymışsın ilerletebilmişsin belki ama çoğu daha kendini tanımadan karakteri oturmadan bi ton sorumluluğa giriyor sonra da patlıyo bi yerde. O arada çocuk da olmuş oluyo sonra düşüyolar bdvye. Aman aman senin aile huzurunu Allah bozmasın.Ama çoğunluk sıkıntılı
Benim biri doğru biri yanlış çıkıyor malesef30 yaşındayım 3 yaşında bi oğlum var. Mart ve mayis harici hamile kalırsam bu yıl hep erkek görünüyo da cin takvimine gore o yüzden sordum doğru mu acaba
30 yaşındayım 3 yaşında bi oğlum var. Mart ve mayis harici hamile kalırsam bu yıl hep erkek görünüyo da cin takvimine gore o yüzden sordum doğru mu acaba
[/QUOT
Çevremde 2 kişide tuttu ne kadar doğru tartışılır yüzde 50 şansımız var. Bende 6 ay kız 6 ay erkek çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam
İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbimİnşallah hepimizin olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?