Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olacak inşallah cnm . Ya bu eski kadınlar kocalarına sarılsa hamile kalıyordu şimdikiler neden bu kadar zor oldu ki. Bence hep ilaçlı gdo lu yiyeceklerden ne yediğimiz belli değil mübarek
Aynen öyle canım. Nasip ya her seyin bollugundayız illa ki bir seyle imtihan olmamız gerekiyor.

Ben halimden memnunum çok şükür iyiki erken evlenmişm çocuklarımla aramda çok fark olmamış olacak
Valla ben erken evliliklere şidddetle karşı çıkanlardanım. Sen akıllıymışsın ilerletebilmişsin belki ama çoğu daha kendini tanımadan karakteri oturmadan bi ton sorumluluğa giriyor sonra da patlıyo bi yerde. O arada çocuk da olmuş oluyo sonra düşüyolar bdvye. Aman aman senin aile huzurunu Allah bozmasın. Ama çoğunluk sıkıntılı

olur gider ya üzülme rabbimin bi bildiği vardır inş sende bu Ay hamiş kalırsın
Ay iş herkesden mutlu haberler alırız bu Ay baya bisiler yapcam ben bakalım ovu testi incir kürü hatta becerebilirsem ateş olcumude yapcam

Allaha şükür bi sorun olmadı iyiki evlenmişm diyorum saol cnm

30 yaşındayım 3 yaşında bi oğlum var. Mart ve mayis harici hamile kalırsam bu yıl hep erkek görünüyo da cin takvimine gore o yüzden sordum doğru mu acaba
Benim biri doğru biri yanlış çıkıyor malesef

Çevremde 2 kişide tuttu ne kadar doğru tartışılır yüzde 50 şansımız var.Bende 6 ay kız 6 ay erkek çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…