- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Resmi buraya ekledimKızlar bilgisi olan yardım edebilir mi ben ovulasyon testi yaptım ve bugün sonuç böyle çıktı t çizgisi ilk defa bu kadar koyu oldu ama benim bugün sabahtan beri kahverengi pembemsi akıntım oluyor adetime çok var 1 şubatta adet gördüm size böyle oldumu hiç
Testin fotosunu atarmısın canım yumurtlama günü kanama yaşayanlar olabiliyorKızlar bilgisi olan yardım edebilir mi ben ovulasyon testi yaptım ve bugün sonuç böyle çıktı t çizgisi ilk defa bu kadar koyu oldu ama benim bugün sabahtan beri kahverengi pembemsi akıntım oluyor adetime çok var 1 şubatta adet gördüm size böyle oldumu hiç
Böyle bugün t cizgisi koyuTestin fotosunu atarmısın canım yumurtlama günü kanama yaşayanlar olabiliyor
Yaeına kadar olır inşallah yumurtlamaBöyle bugün t cizgisi koyu
tam olarak bugün yumurtlama gününüz , çok net ortaya çıkmış . Adetiniz kaç günde bir oluyorBöyle bugün t cizgisi koyu
Hayır yumurtlama gelişme aşamasında yarına anca olurtam olarak bugün yumurtlama gününüz , çok net ortaya çıkmış . Adetiniz kaç günde bir oluyor
Evet ben C ve t yi yanlış görmüşüm , yarına yada geceye yumurtlama sonra da çatlama olurHayır yumurtlama gelişme aşamasında yarına anca olur
AynennnEvet ben C ve t yi yanlış görmüşüm , yarına yada geceye yumurtlama sonra da çatlama olurbugünler önemli
39 günde bir adet görüyorum ama çocuk istediğimiz için stresten bu döngü 45 güne kadar uzuyortam olarak bugün yumurtlama gününüz , çok net ortaya çıkmış . Adetiniz kaç günde bir oluyor
Demek ki o yüzdem yumurtlamanız geç oluyor 23. Gün39 günde bir adet görüyorum ama çocuk istediğimiz için stresten bu döngü 45 güne kadar uzuyor
Hoşgeldin :)Şubat @Mmmmmerveeeee topiğinden geldim.bat 5 mart bakalım beklemedeyim
HoşbuldumHoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?