Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hsg cektirdim caesamba gunu bir vucuk senedir denememize ragmen muyordu iki tupumde tikaliymis eger bu ay laporoskobi ile acilirsa vende mart ayinda gebelik planliyorum
İnşallah cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah olavak bu ah

2 yıldır her ay bende istiyorum ama bu Ay için incir kürü yapmayı planlıyorum netten ovi testi siparişi de verdim bi kaç güne gelir onuda yapmaya başlıcam inş mart ayı nasip olur

2 yıldır her ay bende istiyorum ama bu Ay için incir kürü yapmayı planlıyorum netten ovi testi siparişi de verdim bi kaç güne gelir onuda yapmaya başlıcam inş mart ayı nasip olur
Klomen denediniz mi?

Valla cnm ben incir günde iki tane yedim kist oluştu bende. İnşallah sana yarasın

hayır denemedim adetim düzensiz olduğu için genelde doktorlar adet düzenleyici falan verdiler doğum konturol hapı falan
Bence klomen artı Çatlatma iğnesi yapmalısın inşallah daha fazla bekletmeden gelir miniğin

Valla cnm ben incir günde iki tane yedim kist oluştu bende. İnşallah sana yarasın
inş canım daha önce yani 2 yıl once yapmıştım ama malesef düşükle sonuçlandı bakalım belki bu aya kısmet olur :)

hayır denemedim adetim düzensiz olduğu için genelde doktorlar adet düzenleyici falan verdiler doğum konturol hapı falan
Kac yasindasin belki yasin kucukse erken diye dusunmuslerdir. 1 yilin uzerinde olmadiysa klomen tedavisine baslanir. Ben o kur islerini filan sevemiyorum pek.

Kac yasindasin belki yasin kucukse erken diye dusunmuslerdir. 1 yilin uzerinde olmadiysa klomen tedavisine baslanir. Ben o kur islerini filan sevemiyorum pek.
28 yani kucuk degim yaslandim sayilir 10 yasi da bi oglum var

28 yani kucuk degim yaslandim sayilir 10 yasi da bi oglum var
Maşallah sende benim gibi 18 lik mi evlendin sen söyle Çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum diye yoksa her doktor yapmıyor

Yaşıtmışız ayol. He senin bebe varmış ondan klomen vermemişlerdir canım. Ben daha birinciye uğraşıyorum.
Olacak inşallah cnm . Ya bu eski kadınlar kocalarına sarılsa hamile kalıyordu şimdikiler neden bu kadar zor oldu ki. Bence hep ilaçlı gdo lu yiyeceklerden ne yediğimiz belli değil mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…