Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok mu erkrn yaptik acabaa ama sivi alimimda 1 saat onceydi elimde son bir adet erken gebelik test vardi amaaan yap gitsin dedim sonucunu tahmin ediyordum az cok
Bende sıvı alımı 1 saat olmuştu aynen elimde Bi tane vardı duşa girmeden yapıyım dedim

Duygularını anlıyorum Üzüntünü anlıyorum ama gerçekten demek sağlıklı değilmiş Rabbim sağlıklı bir minik nasip etsin sana ben kısa sürede
Canım beni de ekler misin bat 16 mart

Valla ben birazdan göğüs ağrıları için hastaneye gidecem ulteason için randevu alacam dayanılır gibi değil inşallah kistler hortlamamıştır
Umarım sorunsuz cikar hersey Kist neden olusuyor kuzum ?

Umarım sorunsuz cikar hersey Kist neden olusuyor kuzum ?
Rahim deki kist için devlette doktor doğum kontrol verdi ağrılarım arttı göğüslerim çok kötüydü tekrar gittim yanlış kullanmışsın tekrar başlicam doğum kontrole dedi kistim 2.5 cm Di. Özele gittim göğüs ultrasonu istedi mi doktor dedi yok dedim tekrar başlicak mış dedim. Baktı kist 3.5 olmuş ni de yanında 2.5 oluşmuş. Ultrason istedi yaptım. Doğum kontrol göğüste de oluşturmuş bikaç tane küçük küçük kistler 2 göğüste de olmuş. Sakın doğum kontrol hapının yanından bile geçme ilaç da veremem soğan kürü yap dedi. Adet olunca ağrın azalır dedi Yaptım ağrılar geçti.. 3 ay sonra tekrar ultrason dedi 12 şubat için.. Ağrım yok diye yapmadım. Bu ay ağrılar tekrar başladı bel ağrısı terlemelerim göğüs ve kasık ağrıları. Bi baktırmak istedim

Amin amin inşallah canım herkesin güzel haberler alacağı bi ay olsun
Aminnn inşallah kızlar benimde bu iki gün yumurtlama günüm sanırım baya krem gibi akıntım geldi bn öyle düşünüyorum yani ovulasyan test falan yapmadm ama değerlendirdim bu iki gunu ins bebek olur hepimizin uğurlu ayı olur bu ay aminnnnn

Bat 27 Mart daha yumurtlama bile olmadı geçer mi zaman ?
25 martı da kendime test için gün belirledim tabi bu ayki gibi 3 gün önce gelirse reglim o zaman test sonraki aya kalır
Benim de bat 27 Mart bende 22 Mart'tan itibaren test yapmaya baslicam int 10 adet test sipariş ettim her gün yaparım artık

Ah bebeğim. Üzme kendini nolur. İnsallah bi mucize olur ve senle kalır.v Allah yardımcın olsun. Yüreğine ferahlık versin.

Cok gecmis olsun

Canım benim yazamadım sana koşturmacadan dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…