Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi bu ay bebişin tutunsun sana inşallah yaa

Canım üzüldüm ben de demek ki doğru zamanı değilmiş en doğru ve hayırlı zamanda gelecek inşallah bebişiniz Allah en kisa zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin

Supeeer calismalara devam ozamann rahim filmi cekildikten sonra hamile kalanlar var baya okumustum burada insallah sende kalirsin

Hadi hayırlısı canım

Cnm ya üzülme nolur bak ne güzel isyan etmiyrsun Rabbine bırakıyorsun hayırlısını istiyorsun. Rabb'im sana en kısa sürede En hayırlısından versin inşallah..

Cnm ya üzülme nolur bak ne güzel isyan etmiyrsun Rabbine bırakıyorsun hayırlısını istiyorsun. Rabb'im sana en kısa sürede En hayırlısından versin inşallah..
asla isyan edemem kuzum veren de alan o sonuçta. Ben isterken de hep rabbim ol dersin olur oldur sağlıklı ve hayırlısı ile gelsin dedi. Demek ki sağlıklı değildi miniğim kıyamam ben ona..

asla isyan edemem kuzum veren de alan o sonuçta. Ben isterken de hep rabbim ol dersin olur oldur sağlıklı ve hayırlısı ile gelsin dedi. Demek ki sağlıklı değildi miniğim kıyamam ben ona..
Duygularını anlıyorum Üzüntünü anlıyorum ama gerçekten demek sağlıklı değilmiş Rabbim sağlıklı bir minik nasip etsin sana ben kısa sürede

Hadi hayırlısı kuzum hayırlı haberler ile gel

Benimde yarın adet gunum kızlar cok gerginim 4 aydır bekliyorum bebişimi doktoruma gıttım akıntımdan dolayı fitil ve antibiyotik kullandım normelde adet gunume 3 4 gun kala adet goruyodum ama su an hıc bısey yok goguslerım cok acıdı bu ay cokta umutlanmak ıstemıorum dua edin kızlar

İnşallah bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…