Mart Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar selam, biz de birkaç aydır deniyoruz ama nasip olmadı henüz. Regle 9 gün var beklemedeyim fakat öncesinde aklıma şey takıldı. bir kere kalp durmasına bağlı kürtaj yaşadım o zaman reglden 8 gün önce kasık batması falan yaşamıştım öyle anlamıştım hamile olduğumu ama bu ay hiçbir belirti yok sıfır belirti. Hiç belirti yaşamadan hamile olan var mı merak ettim yoksa bu aydan da ümidimi kesmeli miyim?

Merhaba kizlaarrr
Mart ayı gebelik planlayanlariniz var mii? Neler yapiyorsunuz?
Hadi bu ayı hepbirlikte sohbet ederek geçirelim ve ay sonunda birbirimize güzel haberler verelim
Benim beklenen adet tarihim 25 mart

14 mart benim regl tarihim

Merhabalar benim de 14 Mart Beklenen regl tarihim, ben de 21 Şubat'ta hsg falan çektirdim bir sorun yok dediler. Aralıkta bir düşük olmuştu. Bu ay ilk defa deniyoruz. Hayırlısı inşallah.

Merhaba kizlaarrr
Hadi bu ayı hepbirlikte sohbet ederek geçirelim ve ay sonunda birbirimize güzel haberler verelim
Kızlar bende geçen ay yumurtlama testi ile pik gördüm bu ay üç gün silik gördüm sonra bir gün yapamadım diğer günler negatif gördüm yani bir gün tam pik yaptığı günü kaçırmadıysam testte bu ay biraz garip oldu ama ikinci ay denemem bu. İnşallah güzel haberler veririz hepimiz adetim 15 mart

Merhaba kizlaarrr
Benimde 15 mart bat insallah guzel haberler aliriz hep bereber

Bat 7 mart inşallah kırmızları görmem pozitif görürüm birbirimize dua edelim. İnşallah hepimiz en güzel şekilde o pozitifi görürüz inşallah hepimize nasip olur

Ama benim hep regl öncesi deli gibi başım zonklar, şuan da çok zonkluyor umarım regl olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…