Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy cok az kalmiss regle hadi inşallah minik mucizen gerçek olsuunn ihtimaller yüksekkkkk gibiBeen ovülasyon testi ile yumurtlama günlerimi değerlendirdim reglime 10 gün var beklemedeyim. İnşallah bu ay olur isteyen herkes için
Ay bilmiyorum ama 3 aydır deniyorum olmadı bu ay ümitli gibiyim. Sen ne zamandır deniyorsunAyy cok az kalmiss regle hadi inşallah minik mucizen gerçek olsuunn ihtimaller yüksekkkkk gibi
Görsel var mı acabaBende bu ay aşılama olacaktım kist sebebiyle iptal oldu. Boş geçmemek adına ovulasyon takibi yapayım dedim bir gebenin günlüğü ovulasyon testi aldim 6. Gün başladım baya koyuydu ama pik değildi whatsap üzerinden konustugum da değerlendirin dediler ok dedim ve devam ettim teste bugün 12.gun akşamı tamamen silindi ilk defa kullanıyorum anlamadim valla giderek koyulasmasi gerekirken 28 günde bir döngüm ve düzenlidir. Pcos vs yok sıfır sorun. Sizce neden böyle oldu ki....
Net cekmedi canim kamera ama 26 si koyu yani az ince başka bir sayfa da örnek gördüm 13 tamamen silinmiş 14 ve 15 günler koyulasip pik yapmış bilemedim acemiyim bu konudaGörsel var mı acaba
İlk defa gecen ay denedik adet takvimine gore yumurtlama gunlerimi değerlendirmistik ama olmadi , bakalim daha yolun başındayız ama bu ay bende cok istiyorum olmasiniAy bilmiyorum ama 3 aydır deniyorum olmadı bu ay ümitli gibiyim. Sen ne zamandır deniyorsun
Ben ben ☺Merhaba kizlaarrr
Mart ayı gebelik planlayanlariniz var mii? Neler yapiyorsunuz?
Hadi bu ayı hepbirlikte sohbet ederek geçirelim ve ay sonunda birbirimize güzel haberler verelim
Benim beklenen adet tarihim 25 mart
Canım istersen bakalım foto at10 Mart regl.tarihim bugün yumurtlamanın.8 ci günü çok hayali silik bir çizgi gördüm.ama emin değilim beklemekteyim
İnşallah bu ay pozitif görürüzİlk defa gecen ay denedik adet takvimine gore yumurtlama gunlerimi değerlendirmistik ama olmadi , bakalim daha yolun başındayız ama bu ay bende cok istiyorum olmasini
Umarim çizgi coook net bir sekilde çıkar10 Mart regl.tarihim bugün yumurtlamanın.8 ci günü çok hayali silik bir çizgi gördüm.ama emin değilim beklemekteyim
Aminn aminUmarim çizgi coook net bir sekilde çıkar
Aminnnnhepimiz o net çizgiyi görürüz insallahhUmarim çizgi coook net bir sekilde çıkar
Canım merhaba benim de reglime 10 gün var bende lh testleriyle yumurtlamayı yakalayıp değerlendirdim hadi bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırızBeen ovülasyon testi ile yumurtlama günlerimi değerlendirdim reglime 10 gün var beklemedeyim. İnşallah bu ay olur isteyen herkes için
Peki belirti vs yaşıyor musun? Amiin inşallah güzel haberler alırızCanım merhaba benim de reglime 10 gün var bende lh testleriyle yumurtlamayı yakalayıp değerlendirdim hadi bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırız
14 mart benim regl tarihimYumurtlama tarihim 25 Ocak beklenen renk tarihim 13 Mart aynı olan var mı arkadaşlar
Aaa yakın belirtin var mı14 mart benim regl tarihim