Nisan 2025 Aşılama yaptıracaklar toplaşalım 🥰

Zorlu bir süreç valla 8. Günümdeyim gaz yavaş yavaş azalıyor şişlik sanki ama göğüs hassasiyeti baya var
Korkuyorum test günü yaklaştıkçaaaaa

Yok maalesef hiç smear testi vermedim. Rahim filmi de anestezili çekildi . Acı eşiğim maalesef çok düşük. Umarım hareket edip işleme engel olmam ondan korkuyorum
Acılı bir işlem değil, daha önce smear testi yaptırdıysanız orda kullanılan vajina ağzını genişletmeye yarayan bi alet var, onu yerleştirirkenki kadar bir ağrı oluyo sadece o kadar, yoksa ete giren bir iğne yok, sadece içeriye spermleri şırınga ile bıraktıkları için adı aşılama

Yok maalesef hiç smear testi vermedim. Rahim filmi de anestezili çekildi . Acı eşiğim maalesef çok düşük. Umarım hareket edip işleme engel olmam ondan korkuyorum
Doğum masasında alttan yapılıyor aşılama, o pozisyon çok kıpırdamaya müsait değil 😂sadece kasmayın kendinizi, ben ilk aşılamada çok kasmıştım doktor poponu indir bakalım aşağıya dedi en son, meğerse kasmaktan havaya kalkmışım 🤣🤣

eeee sonuç ne oldu
1744013939877.webp

Doğum masasında alttan yapılıyor aşılama, o pozisyon çok kıpırdamaya müsait değil 😂sadece kasmayın kendinizi, ben ilk aşılamada çok kasmıştım doktor poponu indir bakalım aşağıya dedi en son, meğerse kasmaktan havaya kalkmışım 🤣🤣
Yaa , inşallah kasılmam ve acımaz😂

Back
X