Mart ayı aşılama yaptıranlar-yaptıracaklar toplaşalım gelin🤡

Ay masallah çok şükür nasip olmuş size ❤️🙏🏻 benim 12. Gunum oldu maalesef sıfır belirti göğüs hassasiyeti bile yok 🥹
Benim de aşılama hariç 11. Günüm :/ bende de regl olmadan önceki hissiyat var rahimde muhtemelen regl yakın. 1 testim var elimde 13. Güne saklıyorum 😅

Of bende ilk aşılamada amatörlüğümle 70K bayılmıştım özele hala hatırladıkça sinir oluyorum allahtan hızlıca tıp fakültesine geçiş yaptım 😄 tüp sürecine aynı zamanlarda gireceğiz belli ki benim de bugün yarın gelir regl kıpırdanmalar başladı
Yaaa çokmuşta ama olsun olmuşla ölmüşe çare yok hiç düşünüp canını sıkma. Bende pazar pazartesi olcak gibiyim inşallah daha önce olurum diye dua ediyorum aynı zaman başlarsak beraber takip ederiz inşallah 🤲🏻💘

Yaaa çokmuşta ama olsun olmuşla ölmüşe çare yok hiç düşünüp canını sıkma. Bende pazar pazartesi olcak gibiyim inşallah daha önce olurum diye dua ediyorum aynı zaman başlarsak beraber takip ederiz inşallah 🤲🏻💘
Bende pazar ya da pazartesi bekliyorum kuşum regli. Evet beraber takip ederiz süreci. Benim tüp de tıp fakültesinde olacak zaten. Sende araştırmadaydın sanırım dimi

Kızlar umutlanmak istemiyorum ama dün aşılamanın 10. Günüydü avox marka erken gebelik yaptım ilk 5-10 dk testte bir şey göremeyince attım kenara bi dahada bakmadım. Sabah çöpe atacakken baktım ki böyle. Bu kuruma çizgisi mi 2 senedir test yapıyorum hiç bir testte kuruma çizgisi görmemiştim. Pembe kıl gibi suya tuttum gitmedi. Bu arada fotodakinden daha belli pembe Ne olur bi yorum ya :/

Eklentiler

• 7647AC77-DD56-4DB0-A0F0-E5F3B02A1701.webp
    7647AC77-DD56-4DB0-A0F0-E5F3B02A1701.webp
    18 KB · Görüntüleme: 10
  • 216324AA-0784-4B66-BEEA-B2C121254E62.webp
    216324AA-0784-4B66-BEEA-B2C121254E62.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 8
  • 2ECA7C07-32B9-47DD-92B0-F6937C27ECAF.webp
    2ECA7C07-32B9-47DD-92B0-F6937C27ECAF.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 8
  • 8822328F-F3F7-4F1F-8B1B-A10B3621904F.webp
    8822328F-F3F7-4F1F-8B1B-A10B3621904F.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar umutlanmak istemiyorum ama dün aşılamanın 10. Günüydü avox marka erken gebelik yaptım ilk 5-10 dk testte bir şey göremeyince attım kenara bi dahada bakmadım. Sabah çöpe atacakken baktım ki böyle. Bu kuruma çizgisi mi 2 senedir test yapıyorum hiç bir testte kuruma çizgisi görmemiştim. Pembe kıl gibi suya tuttum gitmedi. Bu arada fotodakinden daha belli pembe Ne olur bi yorum ya :/
Kuzum insallah vardır insallah 🙏🏻🙏🏻

Gördüm cankm awox kuruma çıkarmaz senin var galiba gün gün koyulaşmayı takip et koyulaşırsa vardır hayırlı olsun💐

Gördüm cankm awox kuruma çıkarmaz senin var galiba gün gün koyulaşmayı takip et koyulaşırsa vardır hayırlı olsun💐
Regl olacak gibi de hafif ağrım var kuşum ya ben hiç bi testte kuruma çizgisi görmedim 2 senede bir de bu bariz pembe olunca acaba mı dedim ama ne zaman belirdi hiç bilmiyorum :/ baksana bi ya hayal görmüyorum dimi açıkçası hala umudum yok bu regl ağrısından dolayı bi tane daha testim var ama yarın sabah yapayım diyorum ilk idrarla yarın aşılamanın 12. Günü oluyor

Eklentiler

• 7CAF67C4-2187-473C-8832-569DA4BA7DE1.webp
    7CAF67C4-2187-473C-8832-569DA4BA7DE1.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 8
Regl olacak gibi de hafif ağrım var kuşum ya ben hiç bi testte kuruma çizgisi görmedim 2 senede bir de bu bariz pembe olunca acaba mı dedim ama ne zaman belirdi hiç bilmiyorum :/ baksana bi ya hayal görmüyorum dimi açıkçası hala umudum yok bu regl ağrısından dolayı bi tane daha testim var ama yarın sabah yapayım diyorum ilk idrarla yarın aşılamanın 12. Günü oluyor
Canım başka testler ilk 5 dakikada çıkarıyo ama awox nedense 15-20 dakika da belirginleşiyo bu testin özelliği bu bende de çizgi çıktı ama çizgiler sonradan kayboldu dünde kan verdim negatifmişim zaten. Senin ki durdukça koyulaştıys yarın ilk idrarla koyulşmay bak daha belirginse kan vermeye koş ben gördüm var çizgi evet

Awox hep çok silik bi test zaten ilk zamanda varsa belki farketmedin bende zor görmüştüm senin gibi çıkarıp dayanmaya calis yarında başka test yap🥰

Yaaaa keşke umut olsam ikimize de ama işte destegin güzel hissettirdi hep🙏🏻
Ben hu ay hiç yaşamamam gereken stres üzüntü yaşadım aşılamadan sonra annem babam geldi hiç dinelenemedim sen daha şanslısın inşallah tutcak evet tutmama ihtimali de var ama üzülme bak bana şimdi adet olsamda başlasam diye bekliyorum insana dayanamam gibi geliyo ama dayanıyoruz inşallah çektiklerimizin sonu güzel olur hepimiz pozitifi göreceğiz ben inanıyorum🥰💗

Canım başka testler ilk 5 dakikada çıkarıyo ama awox nedense 15-20 dakika da belirginleşiyo bu testin özelliği bu bende de çizgi çıktı ama çizgiler sonradan kayboldu dünde kan verdim negatifmişim zaten. Senin ki durdukça koyulaştıys yarın ilk idrarla koyulşmay bak daha belirginse kan vermeye koş ben gördüm var çizgi evet
Sende çizgi kaçıncı gün çıktı canım? Şöyle bu testi ben dün yaptım çatlatma iğnesinin 12. Günüydü aşılamanında 10. Günü

Ben hu ay hiç yaşamamam gereken stres üzüntü yaşadım aşılamadan sonra annem babam geldi hiç dinelenemedim sen daha şanslısın inşallah tutcak evet tutmama ihtimali de var ama üzülme bak bana şimdi adet olsamda başlasam diye bekliyorum insana dayanamam gibi geliyo ama dayanıyoruz inşallah çektiklerimizin sonu güzel olur hepimiz pozitifi göreceğiz ben inanıyorum🥰💗
Kuzummm insallah insallah birgun ikizimizde olacak vakti gelmeden Rabbim göndermiyor kimler kimler var çocuğun olmaz diyorlar hemen hamile kalıyor anlamadan bana da pcos dendi ama çocuğun olmaz hiç denmedi sabretmek Lazım ama istemsiz edemiyor ve kendimizi çok üzüyoruz yeni regli olmak yeni bir baslangic diyoruz yolumuza bakıyoruzzz🙏🏻🙏🏻

Back
X