Sabret annesi çektiklerinin mükafatını almaya başladınEvet kuzum ya çok erken aslında ama biz sabırsızlanıyoruz napalımdün akşam iğnelerimi yaparken ne kadar ağladm eşimin gözü doldu benim göbeğimi görünce sonra bende dayanamadım ağladım hıçkıra hıçkıra içimde büyütmüşşm farkında değilim. Göbeğim mosmor girecek yer kalmadı
İnan keşke tutsa kuzum ya feda olsun çektiklerim, insan tutmadığında aldığı tedavi ağrına gidiyor, Rabbimin zoruna gitmesin ama yaşadıklarımız kolay süreç değil maddi ve manevi olarak… inşallah güzel haber alcaz inşallahCanım benim ya hepsi geçicek emin ol bebeğinin kalp atışını duyunca ohh çekiceksin üzme kendini minik emriyonun moralini bozma sakinleş kendine gel lütfen
Ayyyy o zaman var yaaaaa gözün aydın olsun inşYok kuzum dondurulmuş embriyo transferi hiç çatlatma iğnesi kullanmadım o yüzden bu kadar rahatımay inşallah ağzından bal damlıyor bakalım sabah yapcm tekrardan ilk idrarla koyulaşmış olcak mı
İnşallah canımıniçi hepimiz alalımmm hayırla güzel sonuçlarSabret annesi çektiklerinin mükafatını almaya başladın
Var bence. Benım hep idrarda boyle sılık cıkar. Ve pozıtıfı görürüm@pokemonn1 canım bugün 5.günüm az önce dayanamadm test yaptm sizce var muıı
Ah inşallah kuzumİnşallah canımıniçi hepimiz alalımmm hayırla güzel sonuçlar
Hahaha bende şuan hissetmiyorum. Ama sabah belim ağrıodu 7.gün falan hafifdn başlıo zaman geçsin anlıycaksın. Bide iki de bir testi kontrol ediom hahhaha gerçek mi dieAh inşallah kuzumAma çok garip bir şekilde hiçbirşey de hissetmiyorum
Benimde başıma gelse bende sürekli kontrol eder bakardımHahaha bende şuan hissetmiyorum. Ama sabah belim ağrıodu 7.gün falan hafifdn başlıo zaman geçsin anlıycaksın. Bide iki de bir testi kontrol ediom hahhaha gerçek mi die
canimm hyirli olsun evet var cok silik daha erken oldugu icin boyleeeKızlarr 5.günüm az önce dayanamadm test yaptımm sizde görüyor musunuz gördüğümü ben görmek istediğim için mi görüyorum???
Evet canım aralık ayınca 5.gün tek embriyo transferi olmuştu. Negatif sonuçlandı. Eşimde ileri hareket düşüktü biraz bende de pcos vardı 1 adette çok küçük çikolata kisti.(doktorum ilk transferimde kistimi önemsememişti küçük olduğu için) 28 aralıkta histereskopi ile rahmime çizik atıldı. Sonra 2 ay lucrin kullandım(baskılama yöntemi). 5 martta 2ay adet olmadan 5.gün çift embriyo transferim olduAyyyy o zaman var yaaaaa gözün aydın olsun inşbize de nasip olsun.
Kusura bakma o kadar çok kişiyiz ki herkesin hikayesini hatırlayamıyorum. Sen aralık topicinde de vardın di mi? Sorun neydi kaçıncı denemendi? Az hatırlat da umut olsun bize de
İnşallah vardır kuzum yarın tekrarlıycmVar bence. Benım hep idrarda boyle sılık cıkar. Ve pozıtıfı görürüm
Bugün bende çok biley hissetmiyorum kuzummAh inşallah kuzumAma çok garip bir şekilde hiçbirşey de hissetmiyorum
Amin canım inşallah öyledir tutunsunlar sımsıkı bbizlere bebişlerimiz inşcanimm hyirli olsun evet var cok silik daha erken oldugu icin boyleeeartarak devam
etsn
İnşaAllah olacak canım Rabbim hayırlısı ile nasip etsin sende 7 8 gün içinde testleri parçala parçala at inşallah bizeBenimde başıma gelse bende sürekli kontrol eder bakardımbakalım bugün daha benim 2.günüm benim teste çok zaman var
AyyyyBugün bende çok biley hissetmiyorum kuzummBence sana süpriz yapcakkk
Alacağın güzel haberi hayal et buna değer benceAy yarın kan verip kurtulacam diyorsun ne güzel , bana kan , idrar denildiği zaman kaçasım geliyor koşarak , titriyorum heyecandannnnasıl geçireceğim bunu
Evet sonra kuruyunca ince bi çizgi oluor hahahaAy durdukça dahada koyulaştı sankii kalbim çarpıyor