MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Sabret annesi çektiklerinin mükafatını almaya başladın

Canım benim ya hepsi geçicek emin ol bebeğinin kalp atışını duyunca ohh çekiceksin üzme kendini minik emriyonun moralini bozma sakinleş kendine gel lütfen
İnan keşke tutsa kuzum ya feda olsun çektiklerim, insan tutmadığında aldığı tedavi ağrına gidiyor, Rabbimin zoruna gitmesin ama yaşadıklarımız kolay süreç değil maddi ve manevi olarak… inşallah güzel haber alcaz inşallah

Yok kuzum dondurulmuş embriyo transferi hiç çatlatma iğnesi kullanmadım o yüzden bu kadar rahatım ay inşallah ağzından bal damlıyor bakalım sabah yapcm tekrardan ilk idrarla koyulaşmış olcak mı
Ayyyy o zaman var yaaaaa gözün aydın olsun inş bize de nasip olsun.

Kusura bakma o kadar çok kişiyiz ki herkesin hikayesini hatırlayamıyorum. Sen aralık topicinde de vardın di mi? Sorun neydi kaçıncı denemendi? Az hatırlat da umut olsun bize de

Hahaha bende şuan hissetmiyorum. Ama sabah belim ağrıodu 7.gün falan hafifdn başlıo zaman geçsin anlıycaksın. Bide iki de bir testi kontrol ediom hahhaha gerçek mi die
Benimde başıma gelse bende sürekli kontrol eder bakardım bakalım bugün daha benim 2.günüm benim teste çok zaman var

Evet canım aralık ayınca 5.gün tek embriyo transferi olmuştu. Negatif sonuçlandı. Eşimde ileri hareket düşüktü biraz bende de pcos vardı 1 adette çok küçük çikolata kisti.(doktorum ilk transferimde kistimi önemsememişti küçük olduğu için) 28 aralıkta histereskopi ile rahmime çizik atıldı. Sonra 2 ay lucrin kullandım(baskılama yöntemi). 5 martta 2ay adet olmadan 5.gün çift embriyo transferim oldu

Benimde başıma gelse bende sürekli kontrol eder bakardım bakalım bugün daha benim 2.günüm benim teste çok zaman var
İnşaAllah olacak canım Rabbim hayırlısı ile nasip etsin sende 7 8 gün içinde testleri parçala parçala at inşallah bize

Grubun ismini parçala testleri falan mı yapsaydık acaba kızlar hahahha

Ay durdukça dahada koyulaştı sankii kalbim çarpıyor

Eklentiler

• 05AB4EFD-CC73-44EA-9C47-11F6D050798A.jpeg
    96,4 KB · Görüntüleme: 53
  • ADFB144D-9392-4905-A393-F3091DC4B077.jpeg
    79,7 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…