- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
Kafayı yemeden pozitif haberi almak istiyorumEvet sonra kuruyunca ince bi çizgi oluor hahaha
İşte bir memleketli buldum memeorial benimki de hayırlı olsun. Memnun musun canım doktorundan merkezden. İnşaşlah tutar ama tutmazsa sil baştan başlayacağım için sormak istedimDoktorunuz kim bende Kayseri acıbadem
Evet kuzum zaten testler kurudukça çizgiler daha belirgindir. Hatta sadece kuruma çizgisi diye bir şey var ya. Eğer seninkinde tazeyken çizgiyi görmeseydim kuruma çizgisi diyebilirdim ama senin zaten görünüyordu çizgin. Bekledikçe daha belirgin olmuş haliyleKızlar sanki durdukça daha çok koyulaştı inanamıyorm
Bu erken gebelik testi galiba iddia ediyorum şu an kan versen değerin 15 20 falan çıkarEvet kuzum zaten testler kurudukça çizgiler daha belirgindir. Hatta sadece kuruma çizgisi diye bir şey var ya. Eğer seninkinde tazeyken çizgiyi görmeseydim kuruma çizgisi diyebilirdim ama senin zaten görünüyordu çizgin. Bekledikçe daha belirgin olmuş haliyle
Ay kuzum inşallah ya çok heycanlandm kalbim çarpıyor ben bi de şuan tatildeyimBu erken gebelik testi galiba iddia ediyorum şu an kan versen değerin 15 20 falan çıkarKardelen060492
Kesın var canım benceeKızlar sanki durdukça daha çok koyulaştı inanamıyorm
Senin ikizler rahmine resmen ilk saniyede yapışmış benimkiler bizim sülaleye çekti heralde biraz ağzı açık beklemişler hahahaha olsun yinede bi tutunmayı başarmışlar oda bişi elhamdülillahKafayı yemeden pozitif haberi almak istiyorum
Sende menapoz iğnesi olmustun di mi yanlıs hatırlamıyorsamKızlar sanki durdukça daha çok koyulaştı inanamıyorm
Ya cyda çok tatlısın Rabbim gönlüne göre versin inşallahSenin ikizler rahmine resmen ilk saniyede yapışmış benimkiler bizim sülaleye çekti heralde biraz ağzı açık beklemişler hahahaha olsun yinede bi tutunmayı başarmışlar oda bişi elhamdülillah
Çok şanslı bir bebek olacak hayatının embriyo dönemlerine bile tatilde başladıAy kuzum inşallah ya çok heycanlandm kalbim çarpıyor ben bi de şuan tatildeyim
Aynen canım menapoz iğnesi lucrin oldum 2 kereSende menapoz iğnesi olmustun di mi yanlıs hatırlamıyorsam
Bende ıgne oldum adet olmadan transfer oldum.
Ay vallahi korkarak geldim dün geldik daha 4.günümüz 6 saat yolÇok şanslı bir bebek olacak hayatının embriyo dönemlerine bile tatilde başladı
Evet doktorlar bir şey olmaz diyor. Haklılar da bilmeden hamile kalanlar nasıl oluyor. Bütün hafta hopladım zıpladım meğerse hamileymişim diyenler var. Biz korkumuza napcamızı şaşırıyoruzAy vallahi korkarak geldim dün geldik daha 4.günümüz 6 saat yolaman dedim nolcak tutacak olan tutar doktorum bişey olmaz demişti gerçi onay almıştm ondan
Evet kuzun valla öyle inan bende 2 gün yattım geri kalan zamanda günlük yaşamıma döndüm. Bakalım benimki tutar sağlıklı ilerlerse herkese tavsiylerde buluncamEvet doktorlar bir şey olmaz diyor. Haklılar da bilmeden hamile kalanlar nasıl oluyor. Bütün hafta hopladım zıpladım meğerse hamileymişim diyenler var. Biz korkumuza napcamızı şaşırıyoruzhalbuki çalışmalar çok aktif olmamanın olumsuz etki edeceğini söylüyor
Çok teşekkür ederim kuzum bakalım yarın koyulaşcak mı
İnşallah canım hayırlısıylaAynen canım menapoz iğnesi lucrin oldum 2 kereİnşallah yüzümüzü güldürsün bu tedavimiz
Aynen canım çok haklısınYa cyda çok tatlısın Rabbim gönlüne göre versin inşallahçok şükür geç olsun güç olmasın demişler sonuçta
llah canım ya yarın görcez bakalımNabi benim de 3.gün embriyosuydu ve doktor kan testi için bile 14 gün sonra dedi. Canını sıkma işaret testi için çok erkendi bence