MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Kızlar sanki durdukça daha çok koyulaştı inanamıyorm

Eklentiler

• 8E6017A7-678B-4235-A969-45F0F7C68DFD.jpeg
    79,7 KB · Görüntüleme: 49
  • 51C2EBEE-2CAA-4AB5-9BB7-5931E104E6F3.jpeg
    96,4 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar sanki durdukça daha çok koyulaştı inanamıyorm
Evet kuzum zaten testler kurudukça çizgiler daha belirgindir. Hatta sadece kuruma çizgisi diye bir şey var ya. Eğer seninkinde tazeyken çizgiyi görmeseydim kuruma çizgisi diyebilirdim ama senin zaten görünüyordu çizgin. Bekledikçe daha belirgin olmuş haliyle

Bu erken gebelik testi galiba iddia ediyorum şu an kan versen değerin 15 20 falan çıkar Kardelen060492

Senin ikizler rahmine resmen ilk saniyede yapışmış benimkiler bizim sülaleye çekti heralde biraz ağzı açık beklemişler hahahaha olsun yinede bi tutunmayı başarmışlar oda bişi elhamdülillah
Ya cyda çok tatlısın Rabbim gönlüne göre versin inşallah çok şükür geç olsun güç olmasın demişler sonuçta

Ay vallahi korkarak geldim dün geldik daha 4.günümüz 6 saat yol aman dedim nolcak tutacak olan tutar doktorum bişey olmaz demişti gerçi onay almıştm ondan
Evet doktorlar bir şey olmaz diyor. Haklılar da bilmeden hamile kalanlar nasıl oluyor. Bütün hafta hopladım zıpladım meğerse hamileymişim diyenler var. Biz korkumuza napcamızı şaşırıyoruz halbuki çalışmalar çok aktif olmamanın olumsuz etki edeceğini söylüyor

Evet kuzun valla öyle inan bende 2 gün yattım geri kalan zamanda günlük yaşamıma döndüm. Bakalım benimki tutar sağlıklı ilerlerse herkese tavsiylerde buluncam Biraz da kader ya ne yaparsan yap olmayacaksa olmuyor ama eğer olacaksa da istersen zıpla tepin amuda kalk yine oluyor. İlahi kudret Yazıldıktan sonra hangi kul bozabilir ki İnşallah bizim bebeklerimizde yazılmış olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…