MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Var bence ama 5. gün çok erken o yüzden böyle silik olabilir zor anlaşılıyor. Kaçıncı gün embriyosu?
Evet canım, yeni yaptım testi ilk idrarla değil dayanamadım bianda günde 2.5-3litre su içiyorum idrarım gelince direk yaptm. 5.gün embriyosu 5 martta çift embriyo transferi oldum.

Ay bende aynıyım karıştırıyorum herkesi, benim 5.gün 2 embriyo 5 mart transfer kuzum. Evet o zaman tam 2 gün var aramızda şimdi oldu
Ben 5. Gün gidip kaset test yaptım canım belki erken gebelik testi yapsam çıkardı. Kaset testte çıkmayınca dün 6. Gün korktum bugun bi cesaret yaptım çıktı elhamdülillah erken gebelik testi harici hiç bir şekilde çıkmıyor

Darısı diğer arkadaşlarıma İnşaAllah Rabbim

Evet kuzum ya çok erken aslında ama biz sabırsızlanıyoruz napalım dün akşam iğnelerimi yaparken ne kadar ağladm eşimin gözü doldu benim göbeğimi görünce sonra bende dayanamadım ağladım hıçkıra hıçkıra içimde büyütmüşşm farkında değilim. Göbeğim mosmor girecek yer kalmadı

Evet canım, yeni yaptım testi ilk idrarla değil dayanamadım bianda günde 2.5-3litre su içiyorum idrarım gelince direk yaptm. 5.gün embriyosu 5 martta çift embriyo transferi oldum.
Yiiiaaaaaaaa o zaman kesin kesin. Zaten bence 2. Çizgi dikkatli bakınc görünüyor. 5. Gün embriyosunun çıkması muhtemel. Taze transfer falan mıydı bu arada? İğne etkisi olmasın da Öyle bir şey yoktur inş

Canım benim ya hepsi geçicek emin ol bebeğinin kalp atışını duyunca ohh çekiceksin üzme kendini minik emriyonun moralini bozma sakinleş kendine gel lütfen

Yok kuzum dondurulmuş embriyo transferi hiç çatlatma iğnesi kullanmadım o yüzden bu kadar rahatım ay inşallah ağzından bal damlıyor bakalım sabah yapcm tekrardan ilk idrarla koyulaşmış olcak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…