- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
Sende emeklerinin karşılığını aldın inşallah canım Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsinCanım evet var elhamdulillah. Yarın sabah tekrarla testi bugün tekrar yapma bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende emeklerinin karşılığını aldın inşallah canım Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsinCanım evet var elhamdulillah. Yarın sabah tekrarla testi bugün tekrar yapma bence.
Hahaha ay günler geçmiyor sinirim geldi yaptım görmek için o çizgiyi daha doğrusu telefona çekebilmek için şekilden şekile girdimAhaaaaa bendennn çubuğu parçalamış hahahhababa oleyttt yırt onu parçala
Benimkide böyle maşallah benim 7. Günde anca çıktı hahhaha senin 5. Gün azimli bebeKızlarr 5.günüm az önce dayanamadm test yaptımm sizde görüyor musunuz gördüğümü ben görmek istediğim için mi görüyorum???
Ama senin embriyolar 3.gündü kuzum yanlış mı hatırlıyorum? aslında aynı gündeyiz öyle değil miBenimkide böyle maşallah benim 7. Günde anca çıktı hahhaha senin 5. Gün azimli bebe
Aynen bende canım seni çok iyi anlıyorum sabah tekrardan yapalım İnşaAllah koyulaşacakHahaha ay günler geçmiyor sinirim geldi yaptım görmek için o çizgiyi daha doğrusu telefona çekebilmek için şekilden şekile girdim
Aminnnn AminnnnAMİİİİİİN inşallah hepinize o kadar dua ediyorum ki burda olan herkese Rabbim HEPİMİZİN gönlüne göre versin umarım bu denemelerimizde hepimiz pozitif görelimm
Evet kuzum bakalım koyulaşcak mı ilk idrarlaAynen bende canım seni çok iyi anlıyorum sabah tekrardan yapalım İnşaAllah koyulaşacak
Yok canım 5. Gün 2 emriyo 7. Gün 3 mart tranferdi senin ki ne zamanda kafam çorba oldu yaAma senin embriyolar 3.gündü kuzum yanlış mı hatırlıyorum? aslında aynı gündeyiz öyle değil mi
Ay bende aynıyım karıştırıyorum herkesi, benim 5.gün 2 embriyo 5 mart transfer kuzum. Evet o zaman tam 2 gün var aramızda şimdi olduYok canım 5. Gün 2 emriyo 7. Gün 3 mart tranferdi senin ki ne zamanda kafam çorba oldu ya
Var bence ama 5. gün çok erken o yüzden böyle silik olabilir zor anlaşılıyor. Kaçıncı gün embriyosu?@pokemonn1 canım bugün 5.günüm az önce dayanamadm test yaptm sizce var muıı
Var var, diyor ki annem sabredemedi bende kalbine indirmeyin diye yaptım işte bi çizgi bugünlük idare etsin gittikçe koyulaşsın inşallahKızlarr 5.günüm az önce dayanamadm test yaptımm sizde görüyor musunuz gördüğümü ben görmek istediğim için mi görüyorum???
Evet canım, yeni yaptım testi ilk idrarla değil dayanamadım bianda günde 2.5-3litre su içiyorum idrarım gelince direk yaptm. 5.gün embriyosu 5 martta çift embriyo transferi oldum.Var bence ama 5. gün çok erken o yüzden böyle silik olabilir zor anlaşılıyor. Kaçıncı gün embriyosu?
Hahah Bal damlıyor ağzından İnşallah kuzumm sabırsız annesi yüzünden anca zorladı bu kadar gösterebildiVar var, diyor ki annem sabredemedi bende kalbine indirmeyin diye yaptım işte bi çizgi bugünlük idare etsin gittikçe koyulaşsın inşallah
Ben 5. Gün gidip kaset test yaptım canım belki erken gebelik testi yapsam çıkardı. Kaset testte çıkmayınca dün 6. Gün korktum bugun bi cesaret yaptım çıktı elhamdülillah erken gebelik testi harici hiç bir şekilde çıkmıyorAy bende aynıyım karıştırıyorum herkesi, benim 5.gün 2 embriyo 5 mart transfer kuzum. Evet o zaman tam 2 gün var aramızda şimdi oldu
Evet kuzum ya çok erken aslında ama biz sabırsızlanıyoruz napalım dün akşam iğnelerimi yaparken ne kadar ağladm eşimin gözü doldu benim göbeğimi görünce sonra bende dayanamadım ağladım hıçkıra hıçkıra içimde büyütmüşşm farkında değilim. Göbeğim mosmor girecek yer kalmadıBen 5. Gün gidip kaset test yaptım canım belki erken gebelik testi yapsam çıkardı. Kaset testte çıkmayınca dün 6. Gün korktum bugun bi cesaret yaptım çıktı elhamdülillah erken gebelik testi harici hiç bir şekilde çıkmıyor
Yiiiaaaaaaaa o zaman kesin kesin. Zaten bence 2. Çizgi dikkatli bakınc görünüyor. 5. Gün embriyosunun çıkması muhtemel. Taze transfer falan mıydı bu arada? İğne etkisi olmasın da Öyle bir şey yoktur inşEvet canım, yeni yaptım testi ilk idrarla değil dayanamadım bianda günde 2.5-3litre su içiyorum idrarım gelince direk yaptm. 5.gün embriyosu 5 martta çift embriyo transferi oldum.
Canım benim ya hepsi geçicek emin ol bebeğinin kalp atışını duyunca ohh çekiceksin üzme kendini minik emriyonun moralini bozma sakinleş kendine gel lütfenEvet kuzum ya çok erken aslında ama biz sabırsızlanıyoruz napalım dün akşam iğnelerimi yaparken ne kadar ağladm eşimin gözü doldu benim göbeğimi görünce sonra bende dayanamadım ağladım hıçkıra hıçkıra içimde büyütmüşşm farkında değilim. Göbeğim mosmor girecek yer kalmadı
Yok kuzum dondurulmuş embriyo transferi hiç çatlatma iğnesi kullanmadım o yüzden bu kadar rahatım ay inşallah ağzından bal damlıyor bakalım sabah yapcm tekrardan ilk idrarla koyulaşmış olcak mıYiiiaaaaaaaa o zaman kesin kesin. Zaten bence 2. Çizgi dikkatli bakınc görünüyor. 5. Gün embriyosunun çıkması muhtemel. Taze transfer falan mıydı bu arada? İğne etkisi olmasın da Öyle bir şey yoktur inş