MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Canık benım allah razı olsun inşallah tesekkür guzel dileklerin için sıra sızlerde ınsallaj

Iron Butterfly canım bugün 5.günüm az önce dayanamadm test yaptm sizce var muıı
Ben bu testten hiç anlamıyorum desem hiç kullanmadım çünkü
Evet canım, yeni yaptım testi ilk idrarla değil dayanamadım bianda günde 2.5-3litre su içiyorum idrarım gelince direk yaptm. 5.gün embriyosu 5 martta çift embriyo transferi oldum.

Kızlar sanki durdukça daha çok koyulaştı inanamıyorm
Sanki bir çizgide görünür gibi bence yarın sabah yine yap daha 1 gün daha bekle öyle yap ayyyyy çohhhhh heycanli ne desem bilemedim

İşte bir memleketli buldum memeorial benimki de hayırlı olsun. Memnun musun canım doktorundan merkezden. İnşaşlah tutar ama tutmazsa sil baştan başlayacağım için sormak istedim
Doktorum iyi cana yakın teselli veriyor ben memoriol gitmiştim arzu hanım yaşımdan dolayı umutsuz konuşup beni biraz kırmıştı ama umudumu yitirmedim Özge hanıma gittim bu üçüncü tüp bebek olacak bir senedir tedavim sürüyor bu ay tahlillerim iyi cikarsa transfer yapacak yarın muayenem var inşallah olumlu sonuçlar alırım.

Benimki semih hoca önceki tedavilerimde hümadaydı inşallah bir daha gerek kalmaz. acıbademde fiyatlar çok uçuk ama sonuçlar genelde pozitif falan diye duyuyorum inşallah seninki de pozitifle sonuçlanır. Çok zor süreçler Rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin

Azcık bakmadım 8 sayfa çene yapmışsınız geldim kimse yokk nereye dağıldınız herkes testiyle aşk yaşıyo sanırım CYdA ekran resmi yaptın mı öyle diyordun dua ederken yeni test yaptın mı merakta koma beni

Yok canım yeni test yapmadım. Sabah yapıcam şuan ekran görüntüsü yapmadım biraz daha netleşsin İnşaAllah hahahah çok yeni yakalamışım gözüm şaşı oluor bakarken

İnşaAllah güzel haberler ile gelirsin canım

Yok canım yeni test yapmadım. Sabah yapıcam şuan ekran görüntüsü yapmadım biraz daha netleşsin İnşaAllah hahahah çok yeni yakalamışım gözüm şaşı oluor bakarken
ağlamaktan olmasından iyidir teste bakarken şaşı olmak. Hadi bakalım yarın net nir kırmızı bekliyorum senden

İnşaAllah canım sendende güzel haberler bekliyorum. İnşaAllah
Off bilmiyorum zaman geçmiyor son 15 saat zaman yaklaştıkça bayılcak gibi oluyorum adete benzer sancılar bi gelip bi gidiyo vucudumu da dinleyemez oldum belirti için çıldıriciiiim artıkınkeşke bi tane daha erken testim olsaydı

Genelde en belirgin belirti gidip gelen sancılar. İğne batar gibi girip çıkar

Sonuç 0.1 hayallerim umutlarım gıttı
Ne desek ne söylesek teselli değil biliyorum belki yarın bende buna benzer bişe yazıcam ama kendime hep şunu söylüyorum yeniden denemek için umudumuz var buna da şükür. Rabbim inşallah sen umudunu kaybettiğin anda tedaviye kalmadan kendiliğinden göndersin yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…