1 mart ta oldu transferim. O günü sayarsak 10 ama ben saymıyorum 9.günüm bence3. Gün embriyosu mu transfer gününü sayarsanız kaçıncı gününüz bugün
Benim yarın transferi sayarsak 9. Gün benimde sivilcem çıktı belim ağrıdı adet olacam diye üzüldüm. Acaba erken mi benim test yapmam için1 mart ta oldu transferim. O günü sayarsak 10 ama ben saymıyorum 9.günüm bence
Aile de erken menopoz olan mı var. Genelde genetik oluyor bu durum. Benim adetlerim çok düzenlidir ama gel gör ki bir yumurtam oldu sağlıklı. Bende 28 yaşındayım. Rabbim hepimize güç kuvvet versin. Canını sıkma sakın 1 yumurta 1 yumurtadırİnsallah sagolun. Bende 27 yasındayım ama benim 0.015ayda bir yumurta olustu ve adet olamıyorum asla
Canım bence garanti yap cumartesi günü sabah ilk idrarla erken gebelik testi ile yap. İnşallah çift çizgiyi görürsünBenim yarın transferi sayarsak 9. Gün benimde sivilcem çıktı belim ağrıdı adet olacam diye üzüldüm. Acaba erken mi benim test yapmam için
Çok çok silikte olsa bi çizgi var galiba yaKızlarr 5.günüm az önce dayanamadm test yaptımm sizde görüyor musunuz gördüğümü ben görmek istediğim için mi görüyorum???
Birde günde 2,5-3 litre su içiyorum belki suan yaptığım için öyledir sabah bi tekrarlıycm kuzum ilk idrarla kendimş yenemedim bianda amaan yap belki çıkar dedim yaptmÇok çok silikte olsa bi çizgi var galiba yainşallah daha da kızarır o zamanla. Çok erken yapmışsın zaten böyle silik olması çok doğal. Ama bence hamilesin
Canım 5.gün embriyosu mu ? Birde tek yumurta mı çift miKızlarr 5.günüm az önce dayanamadm test yaptımm sizde görüyor musunuz gördüğümü ben görmek istediğim için mi görüyorum???
Evet kuzum 5.gün embriyosu çift embriyoCanım 5.gün embriyosu mu ? Birde tek yumurta mı çift mi
Ahaha iyi yaptın silikte olsa çıkmış. Yarın sabah ilk idrarla yap birde daha kesin sonuç alırsınBirde günde 2,5-3 litre su içiyorum belki suan yaptığım için öyledir sabah bi tekrarlıycm kuzum ilk idrarla kendimş yenemedim bianda amaan yap belki çıkar dedim yaptm
BelliEvet kuzum 5.gün embriyosu çift embriyo
Ayy inş kuzum yaa bakalım sabah nasıl çıkcakkkBelliKendini erkenden gösterdi annesi
Canım bence 1 gün daha bekle. 3.gün embriyosu 9.gün ancak çıkıyor. Erken testti benimkiler.Benim yarın transferi sayarsak 9. Gün benimde sivilcem çıktı belim ağrıdı adet olacam diye üzüldüm. Acaba erken mi benim test yapmam için
Canım evet var elhamdulillah. Yarın sabah tekrarla testi bugün tekrar yapma bence.Kızlarr 5.günüm az önce dayanamadm test yaptımm sizde görüyor musunuz gördüğümü ben görmek istediğim için mi görüyorum???
Daha belirgin bir çizgi görürüz inşAllahAyy inş kuzum yaa bakalım sabah nasıl çıkcakkk
Evet kuzum çok erken yaptım farkındayım dayanamadmmCanım evet var elhamdulillah. Yarın sabah tekrarla testi bugün tekrar yapma bence.
tesekkur ederim cevap için insallah
Ya elhamdülillah canım ne yollardan geçtin çok sevindim senin adına diğer arkadaşlarımada Rabbim versin sağlıklı yumurta sağlıklı sperm sağlıklı emriyo inşallah benimde 9. Gün kızarır çubuğum1 mart ta oldu transferim. O günü sayarsak 10 ama ben saymıyorum 9.günüm bence
AMİİİİİİN inşallah hepinize o kadar dua ediyorum ki burda olan herkese Rabbim HEPİMİZİN gönlüne göre versin umarım bu denemelerimizde hepimiz pozitif görelimmDaha belirgin bir çizgi görürüz inşAllahDarısı da bizlere bizde görelim inşAllah şu çift çizgiyi
Ahaaaaa bendennn çubuğu parçalamış hahahhababa oleyttt yırt onu parçalaKızlarr 5.günüm az önce dayanamadm test yaptımm sizde görüyor musunuz gördüğümü ben görmek istediğim için mi görüyorum???