Ama oldu elhamdülillahBenim de 3.gün embriyosu. Tek embriyo. Arkada dondurulmuşum bile yok.
Canım Emeklerinin karşılığını alırsın inşallahCanım benim bu 9.opu. O kadar uzun yollardan geldim ki. Genel olarak hep bi vitamin kullanıyordum zaten 4 yıldır. Bu tedavimden önce de argifertil kullandım. Benim yumurtalarım gerçekten çok kötüydü. Rabbim nasip etti elhamdulillah.
Benimde arkada dondurulmuşum yok. Bende de sadece bir yumurta sağlıkla oldu. Başta çok üzüldüm. Ama sonradan 1 yumurtaya bile şükrettim. İnşallah bende görürüm çift çizgiyiBenim de 3.gün embriyosu. Tek embriyo. Arkada dondurulmuşum bile yok.
Aha bak bizler ile paylaşıp bizleri de bu sevince ortak edicekmissin Rabbim kucağına almayı sağlıklı mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin içinde bana tüm isteyenlere de İnşaAllahRabbim inşallah hepinizin kızarmış testlerinizi görmeyi nasip etsin. 2017 den beri bu yollardayım. İlk kez nasip oldu bu testi görmek.
İnşaAllah canım İnşaAllah darısı sanaCanım Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah
Benimde arkada dondurulmuşum yok. Bende de sadece bir yumurta sağlıkla oldu. Başta çok üzüldüm. Ama sonradan 1 yumurtaya bile şükrettim. İnşallah bende görürüm çift çizgiyi
Yolun çok yorucuydu yıpratıcıydı ama zamanı gelmemişti. Şimdi geldi seymacm Allahım seni mükafatlandırdı kucağına almayı nasip etsin inşşallahhhRabbim inşallah hepinizin kızarmış testlerinizi görmeyi nasip etsin. 2017 den beri bu yollardayım. İlk kez nasip oldu bu testi görmek.
Şu an o kadar duygulandım ki size anlatamamCanım benim bu 9.opu. O kadar uzun yollardan geldim ki. Genel olarak hep bi vitamin kullanıyordum zaten 4 yıldır. Bu tedavimden önce de argifertil kullandım. Benim yumurtalarım gerçekten çok kötüydü. Rabbim nasip etti elhamdulillah.
Nasıl bi idrarmış kızım deldi geçti benim test sönük kaldı bak ya hahahhaElhamdulillah. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin. Kimseyi böyle imtihan etmesin.
Oluyor canım yumurtalar coşuyor içeride
Ayy tesekkurlerYok yok iğnelerden hiç içini karartma
Tebrik ederimKızlar benim elim ayağım titriyor
Eki Görüntüle 3022820
Çatlamaz canım merak etme şuan yumurtalar büyüyor diye akıntın devam ediyor.
Canım bende yıllarca kadın doğum bölümünde çalıştım doktorum bekarkende sürekli bakardı bir sıkıntı yok derdi. Evlenirken ayrıldım yine çok doktora gittim yumurtaların çok güzel dendi hep. Artık olmayınca tüp bebeğe başladım ve rezervimin ne kadar düşük olduğunu gördüm. İlk tüp bebek deneyimim ve 1 yumurta sağlıkla döllendi ve transfer edildi. Artık tutmazsa bende tekrar silbaştan başlayacağım. Çok zorlu süreçler ama hep bu süreçlerin imtihan olduğunu düşünüyorum. İnşAllah hepbirlikte bu imtihanları kazanacağızŞu an o kadar duygulandım ki size anlatamamben de 2017 den beri anne olmaya çalışıyorum. Tüp bebek yapana kadar yumurtalarımın kalitesiz olduğundan haberim bile yoktu. Doktorum sanki dönor yumurtadan başka şansım yokmuş gibi konuştu. Çok şükür. Adınıza çok çok çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Hayırlı olsunnnnnKızlar benim elim ayağım titriyor
Eki Görüntüle 3022820
İnşallah canım. Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasınCanım bende yıllarca kadın doğum bölümünde çalıştım doktorum bekarkende sürekli bakardı bir sıkıntı yok derdi. Evlenirken ayrıldım yine çok doktora gittim yumurtaların çok güzel dendi hep. Artık olmayınca tüp bebeğe başladım ve rezervimin ne kadar düşük olduğunu gördüm. İlk tüp bebek deneyimim ve 1 yumurta sağlıkla döllendi ve transfer edildi. Artık tutmazsa bende tekrar silbaştan başlayacağım. Çok zorlu süreçler ama hep bu süreçlerin imtihan olduğunu düşünüyorum. İnşAllah hepbirlikte bu imtihanları kazanacağız
Daha oncekıler ordaydı canım su an adanada tedavı goruyorum.Aaa ankara da mı tedavi görüyorsun
Amin hepımızı ınsallahİnşallah bu sefer güzel sonuç alırsın sonunda oldu diye sevindirsinAllah'ım da çok çok sevindirsin inşallah